Κόσμος

Πωλείται ολόκληρο χωριό… σε τιμή ευκαιρίας !

΄Οπως είναι...επανδρωμένο μαζί  με τους κατοίκους του ! 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οσα στελέχη επιχειρήσεων,  αναζητούν οικολογικούς τρόπους φυγής,  από τον καθημερινό φόρτο εργασίας,  έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το δικό τους χωριό στη Νέα Ζηλανδία, με το δικό του παμπ και με …τους 40 κατοίκους του.

Το Οτίρα, που βρίσκεται στην δυτική ακτή του Σάουθ Άιλαντ της Νέας Ζηλανδίας πωλείται την τιμή των 715.000 δολαρίων.

Οι σημερινοί του ιδιοκτήτες, Μπιλ και Κριστίν Χένα, το αγόρασαν το 1998 όταν πέρασαν από εκεί και “λυπήθηκαν”, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας The Press.

Το αγόρασαν έναντι 56.000 δολαρίων μαζί με το ξενοδοχείο, το παμπ, το σχολείο, τον σιδηροδρομικό σταθμό, το δημαρχείο και τα 18 σπίτια του.

Ομως στη συνέχεια, το ζευγάρι που τώρα είναι στα 60 του, δηλώνει ότι δεν έχει πλέον την ενέργεια,  για να λειτουργεί το ξενοδοχείο κι έτσι το πουλάει,  έναντι 350.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX