Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόλεμος! Ο Τραμπ απειλεί να κλείσει το NBC!

Τραμπ
Φωτογραφίες από: Reuters

Σε… άλλο επίπεδο πήγε ο Ντόναλντ Τραμπ την συζήτηση για τα “fake news”! Απείλησε ανοιχτά με “λουκέτο” το τηλεοπτικό δίκτυο NBC!

Ντόναλντ Τραμπ και Fake News τείνουν να γίνουν δυο έννοιες… ταυτόσημες. Διότι ο αμερικανός πρόεδρος έχει αυτή την απάντηση (σ.σ. “Fake News”) σε οποιαδήποτε κριτική του ασκείται από μέσα ενημέρωσης. Ένα από αυτά και το τηλεοπτικό δίκτυο NBC που είδε τον αμερικανό πρόεδρο να το απειλεί με… λουκέτο!

Καλά διαβάσατε! Στην χώρα της… ελευθερίας, ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη απειλεί (σ.σ. φυσικά μέσω Twitter) να “φιμώσει” τηλεοπτικά κανάλια.

Η… απειλή του Τραμπ στο NBC

Αφορμή ένα ρεπορτάζ που υποστήριξε πως ο Τραμπ ήθελε να ενισχύσει το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Ποιος είδε τον Τραμπ και δεν τον φοωήθηκε! Έξαλλος… τιτίβισε στο Twitter πως από το NBC και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα θα πρέπει να ανακληθούν οι άδειες λειτουργίας!

Με όλα αυτά τα Fake News να έρχονται από το NBC και άλλα δίκτυα, σε ποιο σημείο αρμόζει να ανακληθούν οι άδειές τους; Κακοί για την πατρίδα!” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Το Fake NBC επινόησε ένα ρεπορτάζ πως ήθελα να δεκαπλασιάσω το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Καθαρή φαντασία, επινοήθηκε για να εξευτελίσει. NBC=CNN!“, έγραψε σε δεύτερο tweet, εξισώνοντας το NBC με τον άλλον… άσπονδο εχθρό του. Που δεν είναι άλλος από το CNN!

Δείτε τα tweets

Όταν… το ήθελε!

Σημειώνεται εδώ πως η επιθυμία του Τραμπ για αύξηση του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ, δεν είναι κάτι καινούριο. Πριν γίνει πρόεδρος, είχε “τιτιβίσει” (σ.σ. πόσες φορές πια τον έχουν “κάψει” τα ίδια του τα tweets;) πως θα ήθελε να δει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Αμερικής να ενισχύεται.

Για του λόγου το αληθές…

NBC

Πηγή: usatoday.com
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις