Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Πόλεμος πλανητάρχη – εξολοθρευτή! Nέο μήνυμα Τραμπ κατά Σβαρτσενέγκερ!

Πόλεμος πλανητάρχη – εξολοθρευτή! Nέο μήνυμα Τραμπ κατά Σβαρτσενέγκερ!

Φαίνεται πως η διαμάχη του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον διάσημο ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν θα τελειώσει τόσο γρήγορα.

Μετά τον πρώτο γύρο διαμάχης ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής συνεχίζει την κόντρα με νέο μήνυμά του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξαναχτύπησε στο Twitter κατά του διάσημου ηθοποιού. “Ναι, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε πολύ κακή δουλειά ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια και ακόμα χειρότερη στο “Apprentice”… τουλάχιστον προσπάθησε σκληρά!”.

 

 

Αυτή ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην πρόκληση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να αλλάξουν δουλειά για να μπορέσουν επιτέλους οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να κοιμηθούν ήσυχοι!

Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο άντρες ξεκίνησε με τα σχόλια του νέου Αμερικανού προέδρου για τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση του “Apprentice” που παρουσίαζε ο ίδιος και πλέον ανέλαβε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

“Όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος, έπρεπε να φύγω από την εκπομπή. Τότε ήξερα με σιγουριά πως θα το έκανα. Και προσέλαβαν έναν μεγάλο, μεγάλο κινηματογραφικό αστέρα, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, να πάρει τη θέση μου. Και όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε αυτό. Τα νούμερα έπεσαν στα τάρταρα. Ήταν μια ολική καταστροφή. Και ο Mark (σ.σ. αναφέρεται στον παραγωγό, Mark Burnett) δεν θα στοιχηματίσει εναντίον του Τραμπ ποτέ, ποτέ ξανά. Και θέλω απλά να προσευχηθούμε για τον Άρνολντ αν μπορούμε για αυτά τα νούμερα, εντάξει;”

Ο ηθοποιός είχε την απάντησή του με την οποία “εξολόθρευσε” τον Τραμπ! “Έι, Ντόναλντ, έχω μια πολύ καλή ιδέα! Γιατί δεν αλλάζουμε δουλειές; Εσύ παίρνεις την τηλεόραση, επειδή είσαι τόσο ειδικός στις τηλεθεάσεις. Κι εγώ παίρνω τη δουλειά σου. Ούτως ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κοιμηθούν ήρεμοι ξανά. Ε;”. Και ο πόλεμος συνεχίζεται!

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε