Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Prada και Puma κλείνουν τα καταστήματά τους στη Ρωσία

Παρελθόν αποτελούν για τη Ρωσία τα καταστήματα της Puma και της Prada σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, εκτός από την ιταλική Prada, και η γερμανική εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Puma αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία όλων των καταστημάτων της στη Ρωσία.

Η Puma, που έχει 100 καταστήματα στη Ρωσία, είχε ήδη σταματήσει τις παραδόσεις προϊόντων, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, από το Μιλάνο έγινε γνωστό ότι και η εταιρεία ειδών πολυτελείας Prada διακόπτει όλες τις δραστηριότητες λιανεμπορίου στη Ρωσία. «Η κυριότερη ανησυχία μας είναι οι συνάδελφοί μας και οι οικογένειές τους που πλήττονται από την τραγωδία στην Ουκρανία και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε» ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό