Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και 6 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην Κοστιαντίνιβκα του Ντονέτσκ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν από ρωσικό χτύπημα στην πόλη Κοστιαντίνιβκα, στην περιφέρεια Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη του Ντονέτσκ, Βαντίμ Φιλάσκιν, από τη ρωσική επίθεση στο Κοστιαντίνιβκα της ανατολικής Ουκρανίας προκλήθηκαν ζημιές σε πέντε πολυκατοικίες, μία μονοκατοικία και ένα αυτοκίνητο.

Παρότι βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη γραμμή του μετώπου, η Κοστιαντίνιβκα είναι μία από τις πόλεις που έχει υποστεί τα ισχυρότερα πλήγματα στην περιφέρεια του Ντονέτσκ.

Τα «εχθρικά πυρά είναι σχεδόν καθημερινά» στην Κοστιαντίνιβκα, επισημαίνει ο περιφερειάρχης Φιλάσκιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ώρα μηδέν» για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: ΗΠΑ και Ιράν ξεκινούν τις συνομιλίες στην Ελβετία με φόντο τις συγκρούσεις στον Λίβανο
Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τον πόλεμο στον Λίβανο, παρά την συμφωνία για κατάπαυση του πυρός - «Διπλωματικό θρίλερ» στα Στενά του Ορμούζ λίγο πριν την τελευταία συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν
Τζέι Ντι Βανς