Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Οδησσός ξανά στο στόχαστρο ρωσικών drones

Η Μόσχα κλιμακώνει τα αντίποινα στις ουκρανικές επιθέσεις με drones εναντίον του αποκαλούμενου σκιώδους στόλου της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρωσικά drones έπληξαν λιμενικές υποδομές και ένα πλοίο στην Οδησσό της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ολέχ Κίπερ μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Telegram τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (23.12.2025).

Πρόκειται για τη δεύτερη επιδρομή ρωσικών drones μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες στην Οδησσό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους σε αυτήν την περιοχή της νότιας Ουκρανίας.

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν έχει απειλήσει με κλιμάκωση των πληγμάτων σε λιμάνια της Ουκρανίας, ως αντίποινα στις ουκρανικές επιθέσεις με drones εναντίον του αποκαλούμενου σκιώδους στόλου της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Τεχεράνη: Θα σας χτυπήσουμε πολύ σκληρά απόψε, θα πάρουμε το νησί Χαργκ σύντομα και τον πλήρη έλεγχο πετρελαίου και φυσικού αερίου
Θα αναλάβουμε τον πλήρη έλεγχο των αγορών πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως έχουμε κάνει με τη Βενεζουέλα, έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος
Ορμούζ 11