Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία βομβάρδισε εργοστάσιο που φτιάχνει πυραύλους Neptune μετά τη βύθιση του Moskva

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία βομβάρδισε εργοστάσιο που φτιάχνει πυραύλους Neptune μετά τη βύθιση του Moskva

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι στη ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου στη Μαύρη Θάλασσα, το πλοίο Moskva, ξέσπασε φωτιά και σημειώθηκε έκρηξη στα πυρομαχικά του, η Ουκρανία ισχυρίστηκε ότι το χτύπησε με πυραύλους Neptune. Αλλά η Ρωσία το αρνείται.

Και ενώ το πλοίο Moskva βυθίστηκε και η Ρωσία συνεχίζει να αρνείται ότι δέχτηκε πυραυλική επίθεση αλλά ούτε και αποκαλύπτει ποια είναι η αιτία της βύθισης της ναυαρχίδας της, δυνάμεις της βομβάρδισαν εργοστάσιο που φτιάχνει πυραύλους Neptune!

Το εργοστάσιο που φτιάχνει τους πυραύλους Neptune και το οποίο βομβάρδισε η Ρωσία βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου. Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στην περιοχή.

Ένα εργαστήριο του εργοστασίου και ένα γειτονικό κτίριο με γραφεία διοίκησης, που βρίσκονται στην τοποθεσία Βίσνεβε, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ανέφεραν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Επίσης έσπασαν οι τζάμια περίπου 50 οχημάτων που ήταν παρκαρισμένα σε γειτονικό χώρο στάθμευσης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις