Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η στιγμή που η μπάντα του στρατού στην Οδησσό παίζει το «Don’t Worry Be Happy»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η στιγμή που η μπάντα του στρατού στην Οδησσό παίζει το «Don’t Worry Be Happy»

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται για 14η ημέρα σήμερα, οι δυνάμεις του Κιέβου επιχειρούν να κρατούν ψηλά το ηθικό τόσο το δικό τους, όσο και των πολιτών που έχουν παραμείνει στη χώρα. Βασικός στόχος των Ουκρανών είναι η αντίσταση κατά της Ρωσίας να κρατήσει για τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα. 

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία, διάφορες εικόνες και βίντεο κάνουν τον γύρο των social media και των μεγάλων ειδησιογραφικών πρακτορείων. Τα περισσότερα στιγμιότυπα προκαλούν θλίψη και δείχνουν τις τραγικές στιγμές που βιώνουν όσοι βρίσκονται στη χώρα μετά την εισβολή της Ρωσίας. 

Τις τελευταίες όμως ώρες τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο, που καταφέρνει να δώσει έναν άλλο τόνο στα μαύρα χρώματα του πολέμου. Κάποιοι «τράβηξαν» την μπάντα του ουκρανικού στρατού να παίζει το τραγούδι “Don’t Worry Be Happy” του Bobby McFerrin.

Το βίντεο δείχνει πέντε μουσικούς με στρατιωτική στολή να φρουρούν το κτήριο της Όπερας και του Μπαλέτου της Οδησσού, την ώρα που οι ουκρανικές σημαίες κυματίζουν στο βάθος, καθώς η μπάντα παίζει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις