Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Βρετανία και οι σύμμαχοί της συμφώνησαν να στείλουν περισσότερα θανατηφόρα όπλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Βρετανία και οι σύμμαχοί της συμφώνησαν να στείλουν περισσότερα θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία για να την βοηθήσουν να αμυνθεί ενάντια στη ρωσική εισβολή, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας.

“Θα χορηγηθεί περισσότερη βοήθεια θανατηφόρων όπλων στην Ουκρανία.

Ορισμένες χώρες κατέθεσαν είτε νέες ιδέες και άλλες δεσμεύτηκαν να χορηγήσουν επιπλέον χρήματα”, είπε ο Ουάλας σε δημοσιογράφους αφού φιλοξένησε περισσότερους από 30 διεθνείς εταίρους σε μια διάσκεψη.

Συμπλήρωσε ότι η θανατηφόρα βοήθεια θα περιλαμβάνει πυροβολικό μεγαλύτερου βεληνεκούς, πυρομαχικά και περισσότερα αντιαεροπορικά όπλα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Έμπολα: Να μην επισκέπτονται Αμερικανοί το το Κονγκό, την Ουγκάντα και το Νότιο Σουδάν
Επιπλέον, οι ΗΠΑ ενισχύουν τους υγειονομικούς ελέγχους στα σύνορά τους για τους ταξιδιώτες που φτάνουν αεροπορικώς από τις πληγείσες χώρες της Αφρικής
Στέιτ Ντιπάρτμεντ