Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πυροβολισμοί την ώρα του ρεπορτάζ του Mega

Πόλεμος στην Ουκρανία

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega βρίσκεται στο υπό πολιορκία Κίεβο και το συνεργείο του ήταν μπροστά όταν «έπεσαν» πυροβολισμοί σε μπλόκο έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα, όπου ο πόλεμος μαίνεται.

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, 05.03.2022, όταν το συνεργείο του σταθμού βρισκόταν στην ανατολική πλευρά του Κιέβου και κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ακούστηκαν πυροβολισμοί προς την πλευρά που βρίσκονταν οι στρατιώτες. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι ουκρανικές δυνάμεις πήραν θέσεις μάχης.

Ακόμη ζήτησαν από όσους βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους να ρίξουν τα καθίσματα για να προστατευτούν και οι Ουκρανοί στρατιώτες αφού έλεγξαν το δάσος, τους άφησαν να φύγουν και να συνεχίσουν στον προορισμό τους.

Η μάχη πλέον μαίνεται στη βορειοδυτική πλευρά του Κιέβου, όπου προελαύνουν ρωσικά άρματα μάχης. Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει τη γέφυρα που οδηγεί προς το Κίεβο και οι πολίτες προσπαθούν να διαφύγουν μέσα από τα χαλάσματα.

Στις περισσότερες ουκρανικές πόλεις παρατηρείται έλλειψη καυσίμων και οι ουρές στα βενζινάδικα είναι ατελείωτες. Τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία παραμένουν ανοιχτά.

Δείτε πώς περιγράφει ο απεσταλμένος του Mega το πώς έγιναν όλα

Πηγή: Mega.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις