Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Σκοτωμός» του Σεργκέι Λαβρόφ με δημοσιογράφο του CNN

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, για τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, όταν ο δημοσιογράφος του CNN, Μάθιου Τσανς, επιχείρησε να κάνει ερώτηση. 

Ο Μάθιου Τσανς ζήτησε το λόγο, αλλά δεν του δόθηκε, με τον Λαβρόφ να σχολιάζει οτι ο δημοσιογράφος “βρίσκεται στην Ουκρανία και μολύνθηκε από αγένεια”! 

“Είμαι στο Κίεβο και δέχεται επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις. Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι το σχέδιο σας”, επέμεινε ο δημοσιογράφος του CNN, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών να απαντά εκνευρισμένος: “Μάθιου σώπασε. Δεν σου δόθηκε ο λόγος. Αν είσαι στην Ουκρανία και ξέχασες τους τρόπους σου δεν μας αφορά”.

Δείτε το περιστατικό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νύχτα κόλαση στην Ουκρανία: 9 νεκροί σε Κίεβο και Χάρκοβο από ρωσικές επιθέσεις – Στις φλόγες η Λαύρα των Σπηλαίων
Η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία της Ουκρανίας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ορθόδοξη Εκκλησία
Επίθεση στη Λαύρα των Σπηλαίων