Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στοιβάζουν πτώματα σε ομαδικό τάφο έξω από το Κίεβο – Εικόνες σοκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στοιβάζουν πτώματα σε ομαδικό τάφο έξω από το Κίεβο – Εικόνες σοκ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και σήμερα (18.03.2022) για 23η ημέρα, χωρίς να υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης. Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα από την αιματοχυσία και τους ομαδικούς τάφους, αποτελούν γροθιά στο στομάχι. 

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες μέρες ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν ομαδικό τάφο στην Ουκρανία. Το βίντεο δείχνει μια ομάδα ανδρών σε προάστιο του Κιέβου να ξεφορτώνει σωρούς από πτώματα σε ένα μεγάλο χαντάκι. 

Τα πτώματα, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες και στοιβάζονται προσεκτικά το ένα δίπλα στο άλλο. Ο εν λόγω ομαδικός τάφος βρίσκεται στην περιοχή Bucha, προάστιο του Κιέβου, δίπλα σε μια εκκλησία. 

Δείτε το βίντεο:

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της Daily Mail, για την ακριβή τοποθεσία και τις αιτίες θανάτου αυτών των πολιτών. Στην περιοχή ωστόσο πριν από κάποιες μέρες σημειώθηκες σφοδρές μάχες και πολλοί ήταν οι άμαχοι που χάθηκαν από τους βομβαρδισμούς των στρατευμάτων της Ρωσίας. 

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί πριν από κάποιες ημέρες από το Reuters, οι οποίες έδειχναν πτώματα να κείτονται στους βομβαρδισμένους δρόμους της περιοχής.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του Reuters:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις