Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εικόνες φρίκης από Ισραηλινούς στρατιώτες και τρομοκράτες της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εικόνες φρίκης από Ισραηλινούς στρατιώτες και τρομοκράτες της Χαμάς

Εφιάλτης δίχως τέλος στη Μέση Ανατολή, καθώς η φρίκη του πολέμου ξετυλίγεται τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Παλαιστίνη. Πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και στις δύο πλευρές μετά την εισβολή της Χαμάς, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι…

Αποτροπιασμό προκαλούν οι θηριωδίες που αποκαλύφθηκαν μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο, καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς πυροβολούσαν αδιακρίτως αμάχους, γυναίκες και παιδιά.

Σε κιμπούτς του Ισραήλ υπάρχουν αναφορές για αποκεφαλισμένα βρέφη, ενώ γίνεται λόγος για δεκάδες βιάσμους.

Ο επίσημος λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τραγικό κιμπούτς.

Ωστόσο, οι φρικαλεότητες του πολέμου συνεχίζονται και από το στρατό του Ισραήλ, οι οποίοι κυνηγούν με μένος όσους θεωρούν υπόπτους τρομοκράτες.

Σε ένα σκληρό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διακρίνεται το πτώμα ενός άνδρα να κείτεται στο δρόμο. Ξαφνικά ένα μίνι βαν Ισραηλινών ξεκινά να πατά επανειλημμένα τον νεκρό άνδρα. Ένας από αυτούς καταγράφει την αποτρόπαια πράξη. Την ίδια ώρα ακούγονται οι πανηγυρισμοί, οι επευφημίες και τα γέλια όσων συμμετέχουν…

Προσοχή, το βίντεο – που ανέβασε το Clash Report – περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες. Δείτε το εδώ.

Σε ένα ακόμα βίντεο – γροθιά στο στομάχι, φαίνονται οι κάτοικοι να απομακρύνουν νεκρά παιδιά μετά τον βομβαρδισμό της γειτονιάς Hay El Karama. 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις