Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει πως η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει πως η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά

Οι πληροφορίες που καταφτάνουν από το φλεγόμενο και ματωμένο Ισραήλ αποτελούν γροθιά στο στομάχι. Η τελευταία δε είναι από αυτές που δεν μπορεί να τις αντέξει ανθρώπινος νους. Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την φρικιαστική αναφορά των τελευταίων ημερών πως οι τρομοκράτες της Χαμάς αποκεφάλισαν μωρά!

Οι βαρβαρότητες της Χαμάς στο Ισραήλ προκαλούν παγκόσμιο σοκ. Όπως μεταδίδει το BBC, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε την απίστευτη φρικαλεότητα ότι οι τρομοκράτες έκοψαν κεφάλια μωρών, αιματοκυλώντας ένα ακόμη κιμπούτς κοντά στη Γάζα.

Ο Τζόναθαν Κονρίκους δήλωσε ότι ένας ιατροδικαστής που επισκέφτηκε το κιμπούτς κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, είδε πτώματα παιδιών και επιβεβαίωσε πώς πέθαναν.

«Παραδέχομαι ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε πραγματικά και να επαληθεύσουμε αυτήν την αναφορά, και ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι ακόμη και η Χαμάς θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια βάρβαρη πράξη», είπε, όπως μετέδωσε το BBC.

«Νομίζω ότι μπορούμε τώρα να πούμε, με σχετική σιγουριά, ότι αυτό έκανε η Χαμάς. Υπήρχαν πτώματα σκορπισμένα παντού, ακρωτηριασμένα».

Υπενθυμίζεται ότι οι σχετικές αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ είχαν αρχικά διαψευστεί.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις