Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πολιορκούσε στρίπερ για καυτή ερωτική βραδιά και της έσπασε το σαγόνι! [vid]

Πολιορκούσε στρίπερ για καυτή ερωτική βραδιά και της έσπασε το σαγόνι! [vid]

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η 21χρονη στρίπερ Anastasia Frances μετά την επίθεση που δέχτηκε από πελάτη του κλαμπ στο οποίο εργαζόταν.

Ο θαμώνας του κλαμπ της ζητούσε επίμονα καυτή ερωτική συνέχεια, με τον 29χρονο σύντροφό της να επεμβαίνει και να πιάνονται στα χέρια. Μέσα στον πανικό, ο θαμώνας γρονθοκόπησε την 21χρονη με αποτέλεσμα να της σπάσει το σαγόνι.

Η 21χρονη μητέρα είχε μόλις επιστρέψει στη δουλειά μετά τον τοκετό και πλέον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να της βάλουν μεταλλικές πλάκες στο πρόσωπο, καθώς το σαγόνι της έσπασε σε τρία κομμάτια.

Η άγρια επίθεση ξεκίνησε τα ξημερώματα στις 15 Απριλίου και απαθανατίστηκε από μια γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της. “Δεν φεύγω μέχρι να κάνω σεξ μαζί σου” ακούγεται να λέει στην 21χρονη ο θαμώνας και τότε ξέσπασε άγριος καβγάς.

“Δεν πρόκειται να γυρίσω ξανά στον χώρο αυτό και να δουλεύω ως στρίπερ”, τόνισε η 21χρονη που θα χειρουργηθεί στο νοσοκομείο St James στο Λιντς. “Είμαι ερωτική χορεύτρια όχι πόρνη. Αυτός ο τύπος δεν έχει κανένα δικαίωμα να μπορεί να κάνει σεξ μαζί μου”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε