Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πολωνία: Κατέβαινε από το Air Force One κι έπαθε… Μπάιντεν!

Πολωνία: Κατέβαινε από το Air Force One κι έπαθε… Μπάιντεν!

Αμερικανός αξιωματούχος που συνόδευε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στην επίσκεψή του στην Πολωνία, έφαγε τούμπα την ώρα που κατέβαινε από το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος Air Force One.

Αμέσως άρχισαν τα σενάρια… συνωμοσίας, καθώς αναπτύχθηκε μια έντονη… παραφιλολογία στα social media, που ανέφερε ότι ο άνθρωπος που έφαγε την τούμπα κατεβαίνοντας στην Πολωνία από το προεδρικό αεροσκάφος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η… παραφιλολογία, βέβαια, είχε την αιτία της. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε φάει μια εντυπωσιακή τούμπα τον Μάρτιο του 2021 ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Air Force One.

Βέβαια, στο περιστατικό με την πτώση του ανθρώπου στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ στην Πολωνία, όλα δείχνουν ότι αυτός δεν ήταν ο Μπάιντεν. Απλά ο άνθρωπος που έπεσε… έπαθε Μπάιντεν.

https://twitter.com/Woj_Pawelczyk/status/1628020504723439624?s=20

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για άλλον αξιωματούχο και όχι τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η πτώση στην Πολωνία εξελίχθηκε στη σκάλα της πίσω πλευράς του αεροσκάφους, ενώ είναι γνωστό ότι ο Τζο Μπάιντεν και όλοι οι προκάτοχοί του, αποβιβάζονται και επιβιβάζονται από την μπροστινή πόρτα του Air Force One.

Άρα αυτή τη φορά η τούμπα δεν… ανήκε στον Μπάιντεν. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις