Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πολωνία: Υποψήφια οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε τον εξεταστή!

Πολωνία: Υποψήφια οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε τον εξεταστή!
Twitter

Μια 68χρονη, που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον εξεταστή της, στην πόλη Ρίμπνικ στη νότια Πολωνία.

Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της υποψήφιας οδηγού σε ένα κέντρο εξετάσεων στην νότια Πολωνία κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στον ιστότοπό της.

“Μια 68χρονη γυναίκα, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, πέθανε στο σημείο” εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία.

Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info διακρίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.

“Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο”, σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.

https://twitter.com/notesfrompoland/status/1143193121456566272

https://twitter.com/tvp_info/status/1143171159032238080

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις