Κόσμος

Πορτογαλία: Σιδηροδρομική τραγωδία (pic, video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Ένας νεκρός και 50 τραυματίες στην Πορτογαλία, σε σύγκρουση υπερταχείας με μηχάνημα συντήρησης στην Κοΐμπρα την Παρασκευή (31.07.2020).

Συγκεκριμένα, στην Πορτογαλία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 50 τραυματίστηκαν όταν συγκρούστηκαν μια υπερταχεία αμαξοστοιχία με ένα μηχάνημα συντήρησης, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι SIC.

https://twitter.com/MansooriKhwaja/status/1289227556047081473

Εκπρόσωπος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Παροχής Βοήθειας της Κοΐμπρα, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι υπάρχουν “πολλοί τραυματίες”, χωρίς να επιβεβαιώσει τον θάνατο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πολλά οχήματα των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, όπως της πυροσβεστικής και αναμένονται “πολλά” ακόμη, πρόσθεσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρδιοχειρουργός στην Ελβετία συνδέεται με πάνω από 70 θανάτους ασθενών – Έβαζε ελαττωματικό εμφύτευμα της εταιρείας του
Έγινε έρευνα σε πάνω 300 θανάτους ασθενών κατά τη διάρκεια της θητείας του καρδιοχειρουργού και εντοπιστήκαν 64 «αρκετά απροσδόκητοι» θάνατοι και 11 «απροσδόκητοι»
Νοσοκομείο