Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πώς οι μάχες στο Game of Thrones φαίνονται τόσο αληθινές [vid]

Πώς οι μάχες στο Game of Thrones φαίνονται τόσο αληθινές [vid]

Οι σκηνές του Game of Thrones που περιέχουν μάχες και φωτιές φαίνονται πραγματικές. Δείτε πώς το καταφέρνουν αυτό.

Οι σκηνές με φωτιά που το φανατικό κοινό παρακολουθεί στο Game of Thrones φαίνονται τόσο αληθινές γιατί… είναι. Από την πρώτη μέρα του τηλεοπτικού προγράμματος έως και σήμερα, η φωτιά που χρησιμοποιούν είναι πραγματική.

Στις μάχες, οι ήρωες της σειράς όντως παλεύουν. Όχι μεταξύ τους αλλά με τη φωτιά! Χάρη ενός ειδικού μηχανισμού που βγάζει φωτιά, οι σκηνές παραμένουν τόσο δυνατές στους φανς που τις παρακολουθούν από τον καναπέ τους και δεν έχουν ιδέα ότι οι ηθοποιοί ταλαιπωρούνται με τις αναθυμιάσεις και τον καπνό.

Γιατί πήρε ένα τόσο μεγάλο ρίσκο η παραγωγή; Απλό! Η φωτιά είναι ένα από τα πιο δύσκολα “θεάματα” που μπορούν να επεξεργαστούν ώστε να φαίνονται πραγματικά. Ο μόνος λοιπόν αποτελεσματικός τρόπος ήταν το μηχάνημα του παρακάτω βίντεο που χάριζε την εμπειρία μιας αληθινής φωτιάς και πάντα ελεγχόμενης, ώστε να μην τίθενται σε κίνδυνο τόσο το καστ όσο και τα μέλη του συνεργείου.

Αυτό το εγχείρημά τους που δεν ακολουθείται από πολλούς παραγωγούς ταινιών και σειρών, έχει οδηγήσει σε πολλές δυνατές στιγμές του Game of Thrones. Άλλωστε, είναι μια σειρά που παρουσιάζει συχνά μάχες και φωτιές και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να λείπει. Δεν ξεχνάμε και τις φλογερές σκηνές με τον δράκο, τις μάχες των White Walkers αλλά και τις ναυτικές μάχες της έβδομης σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε