Κόσμος

Πούτιν: Το «sex symbol» της Ρωσίας – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως τον «πιο σέξι άντρα της Ρωσίας» εξέλεξαν τον Πούτιν οι πολίτες της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μάλιστα, τον Ρώσο πρόεδρο ψήφισε και το 18% των ανδρών.

Σύμφωνα με την έρευνα του Superjob.ru. ο Πούτιν είναι ο πιο «ελκυστικός άντρας» στη Ρωσία. Τον «Τσάρο» ψήφισε το 17% των γυναικών, αλλά και το 18% των ανδρών.

Σίγουρα, ο Ρώσος ηγέτης έχει… βάλει το χεράκι του για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του κυρίαρχου «αρσενικού».

Γνώριμες είναι οι εικόνες του όταν απαθανατίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω στη διάρκεια στιγμών χαλάρωσης, να καβαλά άλογο ή να ψαρεύει, υπενθυμίζει η Daily Mail.

 

Ο 68χρονος Βλαδίμηρος ήταν ο μόνος άντρας που συγκέντρωσε διψήφια ποσοστά στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον ιστότοπο SuperJob.

Ωστόσο, τα ποσοστά του Πούτιν είναι κατά μειωμένα κατά 1% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα της προηγούμενης χρονιάς.

PUTIN  REUTERS

Πούτιν: Η γοητεία της εξουσίας

«Οι Ρώσοι εξακολουθούν να αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον ελκυστικό από τους διάσημους άντρες της χώρας», ανέφερε ο ιστότοπος.

«Σε αυτόν τον τομέα ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι αθλητές, ούτε άλλοι πολιτικοί μπορούν να συγκριθούν μαζί του σήμερα».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τις «πλάτες» του Πούτιν βλέπουν οι Ρώσοι ηθοποιοί, Ντμίτρι Ναγιάγιεφ, Ντάνιλα Κοζλόβσκι και Κωνσταντίν Καμπένσκι, με μόνο το 2-3% των ερωτηθέντων να τους βρίσκουν πιο ελκυστικούς.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με συνέντευξη 1.000 ανδρών και 1.000 γυναικών σε περισσότερες από 300 πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μαρτίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν πέρασε και πολύς καιρός που εγκρίθηκε ο νόμος που επιτρέπει στον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία ως πρόεδρος μέχρι το 2036!

πηγή: Daily Mail / φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία πανηγυρίζει για τη νίκη της AfD: Η Γερμανία ξύπνησε – Ιστορική ταπείνωση για Μερτς
Όπως ανέφερε ο ειδικός απεσταλμένους του Πούτιν, η επαναφορά της ενεργειακής συνεργασίας με τη Μόσχα θα μπορούσε, κατά την εκτίμησή του, να «αναζωογονήσει τη γερμανική βιομηχανία και οικονομία»
AfD 12
Γερμανία: Η ΑfD καλπάζει στις εκλογές των κρατιδίων, καλεί τον Μερτς να παραιτηθεί και ζητά συνεργασία με το CDU
Η CDU του καγκελάριου Merz έπεσε στο 5,3%, το χειρότερο αποτέλεσμα της σε οποιεσδήποτε περιφερειακές εκλογές από την ίδρυση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
Φρίντριχ Μερτς
77