Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πουλάει το “φτωχικό” του ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ [pics]

Πουλάει το “φτωχικό” του ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ [pics]

Από τη μια τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο λόγω της θέσης του, από την άλλη η αναγκαστική μετακόμιση στην Ουάσινγκτον, ο Ρεξ Τίλερσον το πήρε απόφαση: θα πουλήσει το σπίτι του στο Τέξας.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και η σύζυγός του Ρέντα έβγαλαν στο… σφυρί το σπίτι τους στο Χορσού του Τέξας. Και δεν ζητάνε… πολλά, μόνο –σχεδόν- 4 εκατομμύρια δολάρια!

Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων σε μία μεγάλη έκταση γης που βρίσκεται στην περιοχή Άπλχεντ Άιλαντ με θέα σε λίμνη. Χτίστηκε το 1999 και έχει τεράστια παράθυρα σε όλα τα δωμάτια για ανεμπόδιστη θέα στη λίμνη. Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει κελάρι με σπάνια και πανάκριβα κρασιά.

Ο Τίλερσον που είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του πετρελαϊκού κολοσσού Exxon Mobil, αγόρασε το σπίτι το 2004 για ποσό το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μετακόμισε στην Ουάσινγκτον όπου αγόρασε νέο σπίτι έναντι 5.6 εκατ. δολαρίων. Το νέο του σπίτι βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Καλοράμα.

Γείτονες του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Αμερικανού προέδρου αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες:
realtor.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε