Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Απίστευτη εικόνα! Ο Ερντογάν μέσω facetime στο CNN Turk – Καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Απίστευτη εικόνα! Ο Ερντογάν μέσω facetime στο CNN Turk – Καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Πρωτόγνωρες οι εικόνες για τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίσθηκε για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του πραξικοπήματος, στην τηλεόραση καιστο CNN Turk, μιλώντας μέσω facetime και ενώ η παρουσιάστρια κρατούσε το κινητό, από όπου ακουγόταν ο Πρόεδρος.

Έκκληση στο λαό της χώρας να συγκεντρωθεί στις πλατείες και να αντισταθεί στους πραξικοπηματίες απεύθυνε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk.

Ο Ερντογάν είπε πως πρόκειται για «απόπειρα μιας μειοψηφίας των ενόπλων δυνάμεων» και ότι «με την απάντηση που θα δώσει ο λαός, θα δοθεί η δέουσα απάντηση»

Ο Ερντογάν είπε πως οι «πραξικοπηματίες θα πληρώσουν πολύ ακριβά την πράξη τους στα δικαστήρια και τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα πετύχουν οι πραξικοπηματίες το στόχο τους».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον ιμάμη Φετχουλάν Γκιουλέν ότι είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα που συντελείται στην χώρα και δεσμεύτηκε να τιμωρήσει όσους οργάνωσαν την απόπειρα πραξικοπήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NTV

Ο Ερντογάν δήλωσε πως εκείνοι που αποπειράθηκαν να διαπράξουν το πραξικόπημα δεν έκαναν καμία απόπειρα να τον συλλάβουν.
 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε