Κόσμος

“Πρεσβευτής καλής θέλησης” ο Αντόνιο Μπαντέρας

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΟΗΕ (UNDP) διόρισε τον Ισπανό ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας "πρεσβευτή καλής θέλησης" στον παγκόσμιο αγώνα κατά της φτώχειας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

Το UNDP ανακοίνωσε πως η διασημότητα του Μπαντέρας θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο ΟΗΕ, να μειωθεί στο μισό η παγκόσμια φτώχεια μέχρι το 2015, καταπολεμώντας την πείνα, τις ασθένειες, τον αναλφαβητισμό, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.
 
“Η φτώχεια μας στερεί τις δυνατότητες που έχουμε ως άνθρωποι και μας εμποδίζει να γίνουμε αυτό που θέλουμε”, δήλωσε ο Μπαντέρας. “Για το λόγο αυτό, είναι τόσο σημαντικό να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τη νικήσουμε”, πρόσθεσε.
 
Ο 49χρονος Μπαντέρας γεννήθηκε στη Μάλαγα. Αυτήν την εποχή γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και έχει αναλάβει την παραγωγή μιας ταινίας με θέμα τη ζωή του Αμπου Αμπντουλάχ Μουχαμάντ, τελευταίου μουσουλμάνου ηγέτη της Γρανάδας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet
Στιγμές έντασης επικράτησαν όταν η ασφάλεια χρειάστηκε να παρέμβει για να ηρεμήσει τους παρευρισκόμενους οι οποίοι εξαγριώθηκαν μόλις έμαθαν ότι τα πολυτελή ρολόγια εξαντλήθηκαν
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet