Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρέβεζα: «Ήταν ατύχημα» λένε συγγενείς του 41χρονου που έριξε με το αυτοκίνητο την οικογένειά του σε γκρεμό

Πρέβεζα: «Ήταν ατύχημα» λένε συγγενείς του 41χρονου που έριξε με το αυτοκίνητο την οικογένειά του σε γκρεμό

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πρέβεζα η υπόθεση ενός 41χρονου που πήρε την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 1,5 έτους γιο τους και τους έριξε σε γκρεμό τουλάχιστον 70 μέτρων με το αυτοκίνητο.

Ο 41 ετών άνδρας από την Πρέβεζα το απόγευμα της Κυριακής πήγε να δει την πρώην σύζυγό του και το 1,5 έτους αγοράκι που έχουν αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τη θέληση της 36χρονης γυναίκας, επιβίβασε την ίδια και τον γιο του στο αυτοκίνητό του και έφυγαν από τα Ιωάννινα με προορισμό την Πρέβεζα που διαμένει εκείνος.

Το χρονικό

Οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βρυσούλας Κρανιάς Πρεβέζης, εκεί που φαίνεται αρχικά ο 41 ετών άνδρας να ακινητοποίησε απότομα το αυτοκίνητο και ξαφνικά να επιτάχυνε προς τον γκρεμό.

Η μητέρα του άνδρα που έριξε το αυτοκίνητο σε χαράδρα λέει στο LIVE NEWS πως περίμενε να δει το εγγόνι της όπως είχαν κανονίσει, αλλά δεν έφτασαν ποτέ.

«Ήταν να έρθει εδώ να βλέπαμε το παιδί και εμείς οι παππούδες και δεν πρόλαβαν να έρθουν και έφυγε στον δρόμο». Ευτυχώς λόγω πυκνής βλάστησης στην περιοχή το αυτοκίνητο σταμάτησε σαν από θαύμα χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό, με την οικογένεια του 41χρονου να ισχυρίζεται πως ήταν ατύχημα.

«Μου είπε ότι ήταν ατύχημα, βγήκε από τον δρόμο και ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να κοιμήθηκε, μπορεί να ζαλίστηκε, δεν ξέρω τι να σας πω», λέει ξάδερφος του άντρα.

«Οδηγούσε και του έφυγε το αμάξι και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα», λέει η μητέρα του.

Μείνανε ολόκληρο το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν πεσμένο στο γκρεμό μαζί με το 1,5 έτους αγοράκι τους. Με το πρώτο φως της ημέρας κατάφεραν να ανέβουν την πλαγιά με τα πόδια και να βγουν πάνω στον δρόμο.
Τότε, τους εντόπισε ένα περιπολικό, με την 36χρονη να δηλώνει σε κατάσταση σοκ πως ο πρώην άντρας της επιχείρησε να τους σκοτώσει.

Ο 41 ετών άντρας το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις