Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου! (pics, vid)

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου! (pics, vid)
Φωτογραφία Instagram

Δέκα χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011. Ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους θεωρείται ως ένας από τους πιο λαμπερούς της ιστορίας και το νυφικό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο σικάτα και ωραιότερα νυφικά στον κόσμο. 

Το σκηνικό του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θύμιζε παραμύθι… Ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Νταϊνα και του πρίγκιπα Κάρολου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, την ιστορική εκκλησία του Λονδίνου, ενώ εκείνη τη συγκεκριμένη Παρασκευή, ήταν και η γιορτή της Αγίας Αικατερίνης της Σιένα και ήταν αργία για όλη την Βρετανία. Ήταν η ημέρα που η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο Αββαείο ως κοινή θνητή, και βγήκε ως μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας.

Δέκα χρόνια αργότερα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά – τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Στον λογαριασμό τους στο Instagram με αφορμή την επέτειο του γάμου τους δημοσίευσαν δύο πανέμορφες φωτογραφίες που δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μετά από 10 χρόνια γάμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Ο παραμυθένιος γάμος

Ο γάμος του πριγκιπικού ζευγαριού με 1.900 εκλεκτούς καλεσμένους κόστισε κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και ήταν παραμυθένιος. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επιμελήθηκαν προσωπικά πολλές λεπτομέρειες του γάμου τους. 

Το ζευγάρι επιμελήθηκε προσωπικά πολλές λεπτομέρειες του γάμου, όπως για παράδειγμα τους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν περίπου 1.900, μεταξύ των οποίων δεν ήταν μόνο “γαλαζοαίματοι” και πολιτικοί, αλλά και “κοινοί θνητοί” φίλοι του ζευγαριού, καθώς και celebrities, όπως ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το νυφικό της Κέιτ ήταν σχεδιασμένο από τη Σάρα Μπάρτον, του οίκου Αλεξάντερ Μακουίν, σε ιβουάρ χρώμα, από μετάξι και σατέν, με εφαρμοστή δαντέλα στο μπούστο και μεταξένια φούστα όλη πιέτες, με μήκος 2 μέτρων, στολισμένη με λουλούδια κομμένα και φτιαγμένα στο χέρι.

Στο κεφάλι της φορούσε μία τιάρα που της δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν διακοσμημένη με το πανάκριβο διαμάντι Cartier Halo, ενώ συμπλήρωσε το look με διαμαντένια σκουλαρίκια δώρο των γονιών της, και μία λιτή ανθοδέσμη από κρίνα.

Δείτε βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις