Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους χαλαροί στην χριστουγεννιάτικη κάρτα – «Εστεμμένοι» Κάρολος και Καμίλα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους χαλαροί στην χριστουγεννιάτικη κάρτα – «Εστεμμένοι» Κάρολος και Καμίλα
Reuters

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο πορτρέτο της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα. 

Στο πορτρέτο της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, φαίνεται η Κέιτ Μίντλεντον και τα τρία παιδιά τους να ποζάρουν χαλαρά φορώντας παντελόνια και λευκά πουκάμισα. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και θα κοσμεί την μπροστινή όψη της δικής τους χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών ποζάρουν χαμογελαστά. Μάλιστα, ο Τζορτζ στέκεται δίπλα στους γονείς του, ενώ ο μικρός Λούις βρίσκεται λίγο πιο μπροστά, δίπλα στην αδελφή του η οποία κάθεται σε μια καρέκλα. 

 Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν στο Windsor νωρίτερα φέτος από τον καταξιωμένο φωτογράφο Josh Shinner.

Η κάρτα του βασιλικού ζεύγους

Την ίδια ώρα, δημοσιεύτηκε και η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα επέλεξαν μια φωτογραφία στέψης που τραβήχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσουν την εορταστική τους κάρτα.

Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή τον Μάιο, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand που απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.

Ο Κάρολος φοράει το αυτοκρατορικό στέμμα, ενώ η Καμίλα το στέμμα της Βασίλισσας Μαρίας. Ο Βασιλιάς απεικονίζεται επίσης να φορά τον χιτώνα στέψης.

Η βασίλισσα φοράει τη ρόμπα της που φτιάχτηκε από τον Έντε και τον Ράβενσκροφτ και κεντήθηκε στο χέρι από τη Βασιλική Σχολή Κεντήματος, ενώ φέρει το φόρεμα της στέψης που σχεδίασε ο Bruce Oldfield.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις