Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Έσταξε «χολή» για τη στάση της οικογένειάς του προς την Μέγκαν – «Είναι κακοποιητές»!

Πρίγκιπας Χάρι: Έσταξε «χολή» για τη στάση της οικογένειάς του προς την Μέγκαν – «Είναι κακοποιητές»!

Ο Πρίγκιπας Χάρι τάχθηκε στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, εξαπέλυσε μύδρους κατά της οικογένειάς του για τη στάση τους απέναντί της και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το… αίμα του «κακοποιητές». Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ITV ο Χάρι πέρασε… γενεές 14 την βασιλική οικογένεια και είπε ότι έκανε το παν για να απομονώσει και να διώξει τη σύζυγό του.

Ο Πρίγκιπας Χάρι είπε, ανάμεσα στα άλλα στη συνέντευξή του, ότι ο αδελφός του Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η γυναίκα του Κέιτ Μέντλετον έλεγαν την Μέγκαν Μαρκλ «χωρισμένη, μιγά Αμερικανίδα ηθοποιό».

Ανέφερε πάντως, πως η οικογένειά του δεν είναι ρατσιστές, αν και πιστεύει ότι είναι ένοχοι για «ασυνείδητη προκατάληψη», ενώ τους χαρακτήρισε ουσιαστικά «κακοποιητές» για τη στάση τους απέναντι στη σύζυγό του.

Ο γιος του Βασιλιά Καρόλου είπε ότι η στάση της οικογένειάς του για την Μέγκαν Μάρκλ έδειξε από την αρχή ότι δεν θεωρούσαν τη γυναίκα του ευπρόσδεκτη στο Μπάκιγχαμ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έβλεπαν την σειρά αμερικανική τηλεοπτική σειρά Suits, στην οποία έπαιζε η Μέγκαν και νόμιζε ότι θα την… δέχονταν.

Ξεκαθάρισε όμως, ότι κατάλαβε ότι τελικά δεν θα την δέχονταν ποτέ ως σύζυγό του. «Δεν νομίζω ότι περίμεναν ποτέ από εμένα να κάνω σχέση με κάποιον σαν τη Μέγκαν που είχε, ξέρετε, μια πολύ επιτυχημένη καριέρα. Υπήρχαν πολλά… στερεότυπα που συνέβαιναν και εμπόδιζαν την οικογένειά μου να την καλωσορίσουν».

Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήθελε να πάνε όλοι μαζί μια δημόσια βόλτα» πριν από το γάμο του με τη Μέγκαν και είπε ότι ήταν απρόθυμος να μείνει μαζί του το προηγούμενο βράδυ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε ότι ο αδερφός του Γουίλιαμ «έθεσε κάποιες ανησυχίες» για τον γάμο του με τη Μέγκαν πριν από τον γάμο τους τον Μάιο του 2018. Αλλά ξεκαθάρισε ότι: «Ποτέ δεν προσπάθησε να με αποτρέψει από το να παντρευτώ τη Μέγκαν, Εξέφρασε κάποιες ανησυχίες πολύ νωρίς και είπε αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για σένα και ακόμα μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω πραγματικά για τι μιλούσε. Ίσως βέβαια να προέβλεψε ποια θα ήταν η αντίδραση του βρετανικού Τύπου».

Μιλώντας για το τι θέλει από την οικογένεια, ο Χάρι είπε: «Θέλω τη συμφιλίωση, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρξει κάποια ευθύνη. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις