Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: “Έθαψα τα συναισθήματά μου για τον θάνατο της μητέρας μου” [vids]

Πρίγκιπας Χάρι: “Έθαψα τα συναισθήματά μου για τον θάνατο της μητέρας μου” [vids]

Ήταν μόνο 12 ετών όταν η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι. Στα 32 του χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει πως δεν ήθελε να σκέφτεται τον θάνατό της για πολύ καιρό.

Σε μια άκρως συναισθηματική εξομολόγηση, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την επίδραση που είχε στη ζωή του ο θάνατος της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ήταν στις 31 Αυγούστου του 1997 που η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι. Λίγο πριν συμπληρωθούν δύο δεκαετίες από το τραγικό τροχαίο, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε πως ποτέ δεν αντιμετώπισε πραγματικά αυτό που είχε συμβεί. “Για μεγάλο μέρος της ζωής μου δεν ήθελα πραγματικά να το σκεφτώ. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι είχε συμβεί. Ήταν πολύ θαμμένα συναισθήματα”.

Η μητέρα του, όπως παραδέχεται, είναι εκείνη που τον έχει εμπνεύσει να κάνει τη διαφορά για τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στον κόσμο. “Βλέπω τη ζωή πιο διαφορετικά από ό,τι συνήθιζα. Τώρα πλέον βλέπω ακριβώς που θέλω να το πάω. Το γεγονός ότι έχω καταφέρει να κρατήσω το ίδρυμα Sentebale, που βοηθά παιδιά που έχουν προσβληθεί από HIV και AIDS στην Αφρική, είναι φανταστικό. Με ό,τι ασχολούμαι τώρα έχει νόημα για μένα και έχω μόλις αρχίσει. Θέλω να κάνω κάτι στη ζωή μου. Πολεμούσα το σύστημα. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός και δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Τώρα είμαι τόσο ενεργός και αρκετά τυχερός ώστε να μπορώ να κάνω τη διαφορά”.

Στο συγκινητικό ντοκιμαντέρ ο Χάρι αστειευόμενος αναφέρεται στον εαυτό του ως τον “ginger” λευκό πρίγκιπα που πήγε στην Αφρική και δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. “Σε εκείνο το στάδιο δεν είχα μηχανισμούς για να ξεκινήσω το ίδρυμα και να κάνω κάτι που θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο πέρα από το ότι ήμουν ο ginger λευκός πρίγκιπας που έκανε τα παιδιά να χαμογελάνε. Σε κάποιο βαθμό είναι συνέχεια του έργου που ποτέ δεν ολοκλήρωσε η μητέρα μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε