Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η εξαίρεση στην τελετή του γάμου της – Τι άλλαξε μόνο για εκείνη

Μέγκαν Μαρκλ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Μεγάλη Βρετανία όπου το Σάββατο (19.05.2018) θα λάβει χώρα ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, με τον συγκεκριμένο βασιλικό γάμο τα παρατράγουδα άρχισαν νωρίς.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, δεν θα παραστεί στον γάμο της κόρης του. Ο πατέρας της νύφης με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και σοβαρά προβλήματα υγείας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά λίγες ώρες πριν από το γάμο και για αυτό δεν θα μπορέσει να είναι “παρών” στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της Μέγκαν Μαρκλ.

Θα την “παραδώσει” ο Κάρολος

Αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι αυτός που θα την παραδώσει στον πρίγκιπα της ζωής της, τον Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ θα προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές βήμα για βασιλική νύφη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και αυτό γιατί θα περπατήσει χωρίς συνοδεία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωγίου αφού συναντήσει τα παρανυφάκια της για να την πλαισιώσουν στο πρώτο μέρος της γαμήλιας πομπής.

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα την υποδεχθεί στο σημείο συνάθροισης της βασιλικής οικογένειας δηλαδή περίπου στην μέση του διαδρόμου και στην συνέχεια  δεν θα την παραδώσει στον Χάρι με την παραδοσιακή έννοια και θα στέκεται πίσω από την Μέγκαν Μαρκλ καθώς εκείνη θα πλησιάζει τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος, ο πατέρας του γαμπρού, θα συνοδεύσει τελικά τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ που του το ζήτησε.

“O πρίγκιπας της Ουαλίας χαίρεται που υποδέχεται την κυρία Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια με τον τρόπο αυτό”, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Η φράση της τελετής γάμου που “κόπηκε”

Και μπορεί ο πρίγκιπας Κάρολος να είναι χαρούμενος που θα συνοδεύσει την μελλοντική σύζυγο του γιου του στην εκκλησία, ωστόσο, υπήρχαν και τεχνικά προβλήματα για τον γάμο τα οποία δεν λύθηκαν αλλά “κόπηκαν”. Και αυτό γιατί στην τελετή όταν ο πατέρας “παραδίδει” την κόρη ο ιερέας ρωτάει: “Ποιος δίνει αυτή την γυναίκα για να παντρευτεί αυτόν τον άντρα;”. Ωστόσο αυτή η φράση δεν θα ακουστεί στον βασιλικό γάμο μιας και ο πατέρας της νύφης δεν θα είναι εκεί.

Τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ

Το απόγευμα της Παρασκευής (18.05.2018) έφυγαν από το παλάτι του Κένσινγκτον και πήγαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ και ήπιαν τσάι όλοι μαζί.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε ευτυχισμένη και γαλήνια στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι μέσα στο αυτοκίνητο της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη χαμογελούσε ενώ κοιτούσε έξω από το παράθυρο!

Το ζευγάρι χαιρέτισε το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί στους δρόμους της γραφικής κωμόπολης της Βρετανίας όπου εδρεύει το κάστρο του οίκου των Ουίνσδορ.

Οι τελευταίες ώρες της εργένικης ζωής τους

Μετά από το τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ και την μητέρα της νύφης, το ζευγάρι, όπως προβλέπει η παράδοση και το πρωτόκολλο πήρε διαφορετικούς δρόμους. Η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλύσει και θα διανυκτερεύσει με τη μητέρα της και τις κολλητές της στο ξενοδοχείο Cliveden House. Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον κουμπάρο και αδελφό του Ουίλιαμ θα μείνουν σε έναν country house πέντε αστέρων, ένα βήμα από το κάστρο και το παρεκκλήσι, στο οποίο αύριο θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

  

Πηγή: telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις