Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου

Λίγα 24ωρα μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις επίσημες φωτογραφίες από τη μεγάλη τους μέρα.

Ο επίσημος φωτογράφος του γάμου Alexi Lubomirski φωτογράφησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ με τα παρανυφάκια και τα page boys τους στο Green Drawing Room του Windsor Castle.

Το ευχαριστώ πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς.

Αισθάνονται απίστευτα τυχεροί που μοιράστηκαν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους με όσους συγκεντρώθηκαν στο Windsor. Αλλά και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο τους στην τηλεόραση σε όλο τον κόσμο.

Τρία επίσημα προτρέτα πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα τρία επίσημα πορτρέτα. Στο ένα ποζάρουν στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου, περιστοιχισμένοι από τη μητέρα της Μέγκαν, την Ντόρια Ράγκλαντ και τον πατέρα του Χάρι, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, την 92χρονη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον αδελφό του Χάρι πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ και τη δεύτερη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.

Στη δεύτερη φωτογραφία είναι μόνο το ζευγάρι με τα παρανυφάκια – μεταξύ αυτών τα ανίψια τους, πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μικρά παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις