Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: “Πέταξαν” για τη γαλλική Ριβιέρα δίπλα στις… τουαλέτες

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Reuters

Χριστούγεννα με τη Βασίλισσα και όλη τη βασιλική οικογένεια αλλά Πρωτοχρονιά… μακριά. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να περάσουν ρομαντικά την έλευση του νέου έτους.

Το ζευγάρι, που πρόκειται να παντρευτεί στις 19 Μαΐου, αποφάσισε να “πεταχτεί” μέχρι τη γαλλική Ριβιέρα. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ήθελαν το 2018 να τους βρει κάπου με… ήλιο, μακριά από τη μουντάδα και τη συννεφιά του Λονδίνου.

Χάρι και Μέγκαν υποδέχτηκαν την Πρωτοχρονιά σε σπίτι φίλων τους και θα μείνουν αρκετές μέρες στη Νίκαια.

Και όχι μόνο έκαναν τη ρομαντική τους απόδραση, αλλά την έκαναν και… οικονομικά. Γιατί σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πρίγκιπας και η καλή του ταξίδεψαν για Γαλλία με το… αεροπλάνο της γραμμής. Και έκλεισαν εισιτήρια με τη British Airways και μάλιστα στην οικονομική θέση.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στις τουαλέτες…

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η μέλλουσα σύζυγός του ταξίδεψαν από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου για τη Νίκαια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλο που αποφάσισαν να ταξιδέψουν με το… αεροπλάνο της γραμμής, θέλησαν να περάσουν όσο γίνεται απαρατήρητοι.

Η πτήση τους θα απογειωνόταν στις 09:55 το πρωί της παραμονής. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφτασαν πολύ νωρίτερα στο αεροδρόμιο. Και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο πριν απ’ όλους. Και πήγαν και κάθισαν σε δυο θέσεις, στο τέλος, δίπλα στις… τουαλέτες.

Φυσικά δεν ήταν απόλυτα μόνοι τους. Είχαν μαζί τους και τρεις σωματοφύλακες, που κάθισαν σε θέσεις που είχε κλείσει το πριγκιπικό ζεύγος.

Πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, ο 33χρονος Χάρι φορούσε ένα καπέλο, το οποίο είχε “κατεβάσει” για να μη φαίνεται το πρόσωπό του, τζιν και μπουφάν. Κάθισε δίπλα στο παράθυρο. Στο πλευρό του η 36χρονη Μαρκλ με ένα μαύρο καπελάκι και πολύ ελαφρύ μέικ απ.

Σύμφωνα μάλιστα με άτομο που συνταξίδεψε με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαλ Μαρκλ, το αεροπλάνο απογειώθηκε 20 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η… υποδοχή στη Γαλλία

Όταν το αεροπλάνο έφτασε στη Νίκαια, το πριγκιπικό ζεύγος υποδέχτηκαν πάνοπλοι αστυνομικοί της συνοριοφυλακής για να τους συνοδεύσουν στην αίθουσα των VIP.

Κατά την παραμονή τους στη Γαλλική Ριβιέρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα βρίσκονται υπό την προστασία της υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των υψηλών προσώπων (Service de la Protection). Μάλιτα, τα μέλη της ταξίδεψαν από το Παρίσι στη Νίκαια για να… προσέχουν τον Χάρι και τη μέλλουσα σύζυγό του.

Σημειώνεται πάντως ότι η… κινητοποίηση δεν έχει να κάνει με αίτημα από πλευράς της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. «Θα τους προσφέρθηκε και θα ήταν αδιαπραγμάτευτο» δήλωσε πηγή.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις