Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix πλησιάζει και το Παλάτι αγχώνεται

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix πλησιάζει και το Παλάτι αγχώνεται
Reuters

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για τα… χειρότερα που έρχονται αυτή την εβδομάδα. Η σειρά ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα προβληθεί από το Netflix στις 8 Δεκεμβρίου και το παλάτι ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που αναμένεται να κάνει.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk ένας υπεύθυνος παραγωγής του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix, είπε: «Πιστεύω ειλικρινά ότι θα είναι χειρότερο από ό,τι μπορούν να φανταστούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μου είπαν ότι θα είναι εντελώς εκρηκτικό και θα είναι πολύ καταστροφικό».

Το άγχος του Παλατιού για τα όσα θα δείξει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ έγινε πιο έντονο, μετά την κυκλοφορία ενός τρέιλερ, διάρκειας λίγων λεπτών, καθώς ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκονταν σε τριήμερη επίσκεψη στη Βοστώνη, ενόψει της τελετής απονομής του Βραβείου Earthshot την Παρασκευή.

Όσο λοιπόν το ζευγάρι υπερασπιζόταν νέες ιδέες για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο Χάρι και η Μέγκαν έδωσαν το πρώτο «σημάδι» του ντοκιμαντέρ εξηγώντας ότι θα παρουσιάσουν την δική τους ιστορία για τον λόγο που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σε ασπρόμαυρα κλιπ, βλέπουμε προσωπικές στιγμές μεταξύ του Χάρ και της Μέγκαν, από το ζευγάρι να δίνει φιλιά στον πάγκο της κουζίνας και να αστειεύονται στην Καλιφόρνια, μέχρι νέα πλάνα από την ημέρα του γάμου τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις