Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζει την μητέρα της νύφης

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζει την μητέρα της νύφης

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει. Ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί το Σάββατο (19.05.2018) την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ σε ένα παραμυθένιο γάμος όπως αρμόζει άλλωστε στην βασιλική οικογένεια.

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο ενώ και το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία. Το απόγευμα της Παρασκευής (18.05.2018) έφυγαν από το παλάτι του Κένσινγκτον και πήγαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ θα γνωρίσει την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ και θα πάρουν το τσάι τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε ευτυχισμένη και γαλήνια στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι μέσα στο αυτοκίνητο της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη χαμογελούσε ενώ κοιτούσε έξω από το παράθυρο!

Το ζευγάρι χαιρέτισε το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί στους δρόμους της γραφικής κωμόπολης της Βρετανίας όπου εδρεύει το κάστρο του οίκου των Ουίνσδορ.

Οι τελευταίες ώρες της εργένικης ζωής τους

Μετά από το τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ και την μητέρα της νύφης, το ζευγάρι, όπως προβλέπει η παράδοση και το πρωτόκολλο θα πάρει διαφορετικούς δρόμους. Η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλύσει και θα διανυκτερεύσει με τη μητέρα της και τις κολλητές της στο ξενοδοχείο Cliveden House. Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον κουμπάρο και αδελφό του Ουίλιαμ θα μείνουν σε έναν country house πέντε αστέρων, ένα βήμα από το κάστρο και το παρεκκλήσι, στο οποίο αύριο θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

  

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι

Τα… στοιχήματα έπεσαν τελικά “μέσα”. Σε μια πρωτοφανή και συγκινητική κίνηση, ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εκείνος που εκτός από το ρόλο του πεθερού θα έχει κι εκείνον του “πατέρα” για τη Μέγκαν Μαρκλ. Και ανέλαβε να είναι εκείνος που θα συνοδεύσει τη νύφη στο γάμο της και θα την παραδώσει στον γαμπρό, πρίγκιπα Χάρι.

Η κίνηση του Καρόλου είναι πρωτοφανής για έναν τέτοιο γάμο. Αλλά ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο. Αυτή η φορά όμως είναι διαφορετική. Έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον μικρότερο γιο του.

Πεθερός εν… δράσει – Η παράκληση της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ είδε τον πατέρα της να γίνεται το επίκεντρο ενός σκανδάλου που έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ίδια και τη βασιλική οικογένεια. Πρώτα το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες από παπαράτσι, μετά οι ήξεις αφήξεις για το αν θα πάει στο γάμο και τελικά η εγχείρηση καρδιάς που τον αφήνει μακριά από τη σημαντικότερη μέρα στη ζωή της κόρης του.

Ο Κάρολος αποφάσισε να “παρέμβει” για να σβήσει τις φωτιές που είχαν ανάψει. Μπορεί η ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον (σ.σ. την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι να αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ζήτησε από τον πεθερό της να τη συνοδεύσει, αλλά μάλλον το… αντίθετο έγινε.

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από την Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα της Ουαλίας να τη συνοδεύσει στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι χαρούμενος που μπορεί με αυτόν τον τρόπο να καλωσορίσει την κυρία Μέγκαν Μαρκλ στη Βασιλική Οικογένεια“, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το παρασκήνιο που προηγήθηκε

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν θα είναι παρών στο γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι ξεκίνησε η αναζήτηση του… ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη. Πολλοί καλούσαν τον Κάρολο να παρέμβει. Άλλοι στοιχημάτιζαν πως το ρόλο θα αναλάμβανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, κουμπάρος του αδερφού του έτσι κι αλλιώς. Άλλοι, έλεγαν πως η Μέγκαν θα συνόδευε η μητέρα της.

Φυσικά, για να φτάσουμε στην επίσημη ανακοίνωση, απαιτήθηκε κι ένα… παρασκήνιο. Εδώ θα έχουν οι κανονικοί γάμοι, δεν θα το είχε ένας βασιλικός; Ιδού λοιπόν τι έγινε σύμφωνα με τη Daily Mirror: έβαλε το… χεράκι του ο πρίγκιπας Χάρι. Και εδώ για την ακρίβεια.

Αφού είχε προκριθεί η λύση να συνοδεύσει τη Μέγκαν η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, ο γαμπρός ήταν εκείνος που είπε στη μέλλουσσα σύζυγό του να ζητήσει από τον πατέρα του να αναλάβει το ρόλο.

Όταν το… είχε ξανακάνει ο πρίγκιπας Κάρολος

Ήταν το 2013 ο πρίγκιπας Κάρολος είχε συνοδεύσει την Αλεξάνδρα Κνάτσμπουλ, κόρη του Λόρδου και της Λαίδη Μπράμπορν στο γάμο της με τον Τόμας Κούπερ. Και αυτό γιατί και τότε ο πατέρας της νύφης ήταν άρρωστος.

Η απόφασή του όμως να συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ είναι διαφορετική από εκείνη. Τώρα συνοδεύει τη γυναίκα που θα παραδώσει στον γιο του. Πάντως, ο Κάρολος δεν θα συνοδεύει τη Μέγκαν από τη στιγμή που θα φτάσει (σ.σ. 4 λεπτά μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ) στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η νύφη θα περπατήσει ένα μεγάλο κομμάτι του διαδρόμου μόνη της, συνοδευόμενη από τα παρανυφάκια. Μετά θα… συναντήσει τον Κάρολο και θα φτάσουν έως το ιερό.

Θα πάει και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Άλλη μια παρουσία στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν κι αυτή του παππού του γαμπρού. Ο οποίος δεν είναι… όποιος κι όποιος παππούς. Είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου και φυσικά σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο 96χρονος δούκας πριν από μερικές μέρες είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο του. Και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να περπατήσει και άρα θα επέλεγε να μην πάει στο γάμο. Αλλά θα πάει. Κι αυτό ανακοινώθηκε σήμερα (18.05.2018) μια μέρα πριν το μεγάλο γεγονός.

Η ρεπόρτερ της Daily Mirror Victoria Murphy ανακοίνωσε τα… ευχάριστα νέα μέσω twitter. “Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαιώνει ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι στον βασικό γάμο αύριο”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις