Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Πανζουρλισμός στη Βρετανία για το βιβλίο του – Μεταμεσονύχτιες ουρές στα βιβλιοπωλεία

Πρίγκιπας Χάρι: Πανζουρλισμός στη Βρετανία για το βιβλίο του – Μεταμεσονύχτιες ουρές στα βιβλιοπωλεία

Ο Πρίγκιπας Χάρι και το βιβλίο του έχουν προκαλέσει πανζουρλισμό στη Βρετανία και οι μεταμεσονύχτιες ουρές του κόσμου στα βιβλιοπωλεία δείχνουν ότι ο κόσμος στη χώρα ζει στον ρυθμό του «Spare». Μάλιστα όταν άνοιξαν τα βιβλιοπωλεία έγινε το… έλα να δεις.

Ακόμα κι αν μοίραζαν λεφτά ίσως να μην είχε τόσο κόσμο όσος μαζεύτηκε στα βρετανικά βιβλιοπωλεία σήμερα στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του βιβλίου του Πρίγκιπα Χάρι. Οι Βρετανοί στήθηκαν από τα άγρια ξημερώματα έξω από τα βιβλιοπωλεία σε πολλές πόλεις της χώρας, με πρώτο το Λονδίνο.

Δεν ξέρουμε αν ήθελαν να πάρουν πρώτοι το βιβλίο ή ήξεραν ότι θα γίνει χαμός όταν ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, αλλά ξέρουμε ότι η χώρα έχει… τρελαθεί με το «Spare».

Από την άλλη, γενικώς οι Βρετανοί έχουν μανία με την βασιλική οικογένειά, αλλά και τα… άπλυτά της και αυτό δικαιολογεί τον πανζουρλισμό, καθώς ο Χάρι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και της οικογένειάς του.

H Καρολίν Λένον (στη φωτό κάτω) ήταν η πρώτη που πήρε το βιβλίο και φυσικά έγινε πόλος έλξης για τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. 

Χαμός στο άνοιγμα

Όταν τα βιβλιοπωλεία άνοιξαν έγινε μαζικό… ντου. Οι πελάτες έτρεχαν σαν τρελοί να πάρουν το βιβλίο και οι υπάλληλοι γέμιζαν και ξαναγέμισαν τα ράφια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις