Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Πόλεμος! Μηνύσεις σε Sun και Mirror για τηλεφωνικό χακάρισμα!

Πρίγκιπας Χάρι
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο Πρίγκιπας Χάρι δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και μηνύει δύο βρετανικούς “κολοσσούς”.
“Έχασα τη μητέρα μου, Νταϊάνα, δεν θα χάσω και τη σύζυγό μου Μέγκαν” προειδοποιούσε τις προηγούμενες ημέρες.
Οι πληροφορίες για “τηλεφωνικό χακάρισμα” και το επεισόδιο με δημοσιογράφο.

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης… βουίζουν με τον νέο “πόλεμο” του Παλατιού με τα Μέσα Ενημέρωσης. Πρωταγωνιστής ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC προχωρά σε μηνύσεις εναντίον δύο “κολοσσών” των media στο νησί, της Sun και της Daily Mirror.

Οι μηνύσεις γίνονται εναντίον των ιδιοκτητών των Μέσων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπόθεση που φέρεται να σχετίζεται με “τηλεφωνικό χακάρισμα”, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Να σημειωθεί πως πριν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα, ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο με μία δημοσιογράφο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, σε μια στιγμή πρωτοφανή για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Επίσης, μόλις πριν δύο ημέρες ο Πρίγκιπας Χάρι δήλωνε αποφασισμένος, σε επίσημη επιστολή του, να μην επιτρέψει την επανάληψη της ιστορίας, όταν η μητέρα του, Νταϊάνα, έχασε τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα, οι συνθήκες του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και σήμερα.

Έξαλλος ο Πρίγκιπας Χάρι!

Η αντίδραση του πριγκιπικού ζεύγους ήταν τόσο μεγάλη, που η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για πρώτη φορά να καταθέσει μήνυση εναντίον ΜΜΕ.

Ο τρόπος που τα media αντιμετωπίζουν την σύζυγό του -και μητέρα του πρώτου του παιδιού- Μέγκαν Μαρκλ, είναι όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πηγή από ένα από τα δύο Μέσα τα οποία θα αντιμετωπίσουν τον Πρίγκιπα Χάρι στα δικαστήρια, δήλωσε στον Guardian πως δεν γίνεται να κάνουν κάποιο επίσημο σχόλιο, καθώς μέχρι στιγμής η μήνυση δεν έχει επιδοθεί επισήμως από τους δικηγόρους του Χάρι.

Όπως προαναφέραμε, πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το περιεχόμενο των μηνύσεων, πέρα από το ότι έχουν υποβληθεί από την δικηγορική εταιρεία Clintons, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με αμέτρητες υποθέσεις που αφορούσαν σε κατηγορίες για “χακαρίσματα” και μάλιστα έχει κερδίσει τις περισσότερες από αυτές, κερδίζοντας τεράστιες αποζημιώσεις για τους πελάτες τους.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις της υπόθεσης που όλα δείχνουν πως θα έχει… πολύ ζουμί.

Με πληροφορίες από: bbc.com / theguardian.com.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις