Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη φορά σεξ στα 17 του με μεγαλύτερη γυναίκα – «Μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα»

Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη φορά σεξ στα 17 του με μεγαλύτερη γυναίκα – «Μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι μέσα από το πολυσυζητημένο του βιβλίο, καθώς μιλάει και την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία η γυναίκα ήταν μεγαλύτερή του, ενώ αυτός ήταν 17 ετών. «Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας», γράφει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει μάλιστα πως ήταν το 2001, εκείνος ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε.

Όπως αναφέρει υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε γνώση του… one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.

Σε μια καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας λέει πως τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια».

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ”μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι.

Η «μυστική αποστολή» του σωματοφύλακα όπως τονίζεται δεν αφορούσε στις περιπέτειες του πρίγκιπα στα χωράφια, αλλά στο αν έκανε χρήση ναρκωτικών, καθώς αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά του πατέρα του.

Οπως αναφέρει η «Daily Mail», η 50χρονη σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν ότι όταν ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21 είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες και η γνωριμία τους έγινε σε μπαρ.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις