Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Υπερασπίστηκε την Καμίλα – «Λυπηθείτε τη»

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Σε μια νέα βιογραφία ο πρίγκιπας Χάρι υπερασπίζεται τη μητριά του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

“Πάντα ήμασταν πολύ κοντά” σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερόμενος στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πρίγκιπας Χάρι, τόνισε ότι του αρέσει η σχέση που έχουν με τη μητριά του και παρακάλεσε τον κόσμο να τη λυπηθεί.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παντρεύτηκαν το 2005. Το ζευγάρι όμως είχε σχέση πριν ο πρίγκιπας Κάρολος παντρευτεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1981.

Είχαν γνωριστεί σε πάρτι το 1971. Ωστόσο ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

“Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάντα πολύ κοντά σε εμένα και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Δεν είναι κακή μητριά. Δείτε τη θέση στην οποία βρίσκεται. Μη λυπάστε τον Γουίλιαμ και εμένα. Λυπηθείτε εκείνη. Είναι υπέροχη γυναίκα και έκανε τον πατέρα μας πολύ πολύ ευτυχισμένο, κάτι που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο Γουίλιαμ και εγώ την αγαπάμε”.

Η Νταϊάνα, η Καμίλα και ο Κάρολος

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ανακυρήχθηκε μητριά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι το 2004, κάτι που προκάλεσε απίστευτη κριτική.

Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται τις φήμες ότι η σχέση τους ήταν δύσκολη.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, έγινε γνωστή η ιστορία της σχέσης τους.

Φούντωσαν οι φήμες πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν απίστος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και είχε σχέση με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς πίσω από την πλάτη της.

Λίγο πριν από τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δηλώσει στο BBC πως “υπήρχαν τρεις σε αυτόν τον γάμο”.

“Δεν θα ήταν εύκολο για τον πρίγκιπα Κάρολο να πει στους γιους του ότι η γυναίκα που κατηγορήθηκε για τη διάλυση του γάμου του με τη μητέρα τους θα γινόταν μητριά τους. Αλλά το έκανε την Άνοιξη του 2004. Ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε το γεγονός πως η Καμίλα ήταν για πολύ καιρό στη ζωή του πατέρα του και τη συμπαθούσε. Από όταν ήταν μικρό παιδί κατάφερνε πάντα να δει τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων” γράφει στη βιογραφία η δημοσιογράφος Angela Levin.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις