Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πριγκιπικός γάμος: Άνοιξαν στόματα στο Παλάτι – Ο Χάρι ευθύνεται για το φιάσκο

Πριγκιπικός γάμος: Άνοιξαν στόματα στο Παλάτι – Ο Χάρι ευθύνεται για το φιάσκο

Άνοιξαν στόματα στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ και αποκάλυψαν γιατί η Βασιλική Οικογένεια βρέθηκε στην δίνη ενός σκανδάλου που δεν έχει προηγούμενο. Οι ευθύνες σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν βαρύνουν πολύ τον Πρίγκιπα Χάρι και όλους όσοι τον άφησαν ολομόναχο να σχεδιάσει ένα τόσο μεγάλο γεγονός όσο ένας πριγκιπικός γάμος. Λένε μάλιστα ότι αν ήταν ακόμα εν ενεργεία ο έμπιστος γραμματέας της Ελισάβετ σερ Κρίστοφερ Γκέιτ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Το Παλάτι «βράζει» στην κυριολεξία. Ο Χάρι φαίνεται να τα έχει κάνει μαντάρα με τον σχεδιασμό του γάμου του με την Μέγκαν Μαρκλ. Και αυτό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση η οποία αν υπήρχε ακόμα στο Παλάτι ο σερ Κρίστοφερ θα είχε σίγουρα αποφευχθεί λένε αυτοί που ξέρουν.

Ο σερ Κρίστοφερ αποχώρησε αιφνιδιαστικά πέρυσι λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος επι της ουσίας βγαίνει στην σύνταξη. Και ξαφνικά ο Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε με περισσότερες εξουσίες στα χέρια του.«Ο σερ Κρίστοφερ θα ήξερε πως να χειριστεί τα πράγματα και κυρίως πως να χειριστεί τον Χάρι», λέει ένας από τους ανθρώπους που είναι στο Παλάτι.

Click4more: Η Μέγκαν Μαρκλ «μίλησε»! Η ανακοίνωση για το μπάχαλο με τον πατέρα της

Ο Χάρι δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον πεθερό του

Ο “θερμοκέφαλος” Χάρι απέδειξε ότι δεν λειτουργεί με τον σωστό τρόπο από το 2016 όταν εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση για όσους σχολίαζαν την σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι έξι μήνες μετά τον αρραβώνα του με την Μέγκαν ο Χάρι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον πεθερό του. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα τον γνωρίσει άμεσα. Τόσο εκείνος όσο και η Μέγκαν έχουν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο με τον κ. Μαρκλ. Και τώρα είναι πολύ αργά. Και τώρα συγγενείς της Μέγκαν που την περνούσαν γενεές δεκατέσσερις στην αμερικανική τηλεόραση βρίσκονται στο Λονδίνο όχι ως καλεσμένοι αλλά ως πληρωμένοι σχολιαστές από τηλεοπτικά δίκτυα!

Το τραύμα που τους άφησε ο θάνατος της μητέρας τους έχουν οδηγήσει τόσο τον Χάρι όσο και τον Γουίλιαμ να είναι καχύποπτοι με οτιδήποτε μιντιακό και γι’ αυτό θέλουν να ελέγχουν κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Ο Γουίλιαμ το κάνει άψογα μέχρι στιγμής, όμως ο Χάρι είναι εμφανώς άπειρος. Ο Χάρι έχει ελέγξει το όνομα κάθε καλεσμένου που είναι στην λίστα του γάμου του αλλά πολλοί σχολιάζουν με έκπληξη ότι έχει αφήσει απέξω καλεσμένους που δεν θα έπρεπε.

Εκτός της λίστας του πριγκιπικού γάμου πολλοί βασιλικοί συγγενείς

Δεν είναι στην λίστα των καλεσμένων τα παιδιά και τα εγγόνια της εξαδέλφης της Βασίλισσας. Πρόκειται για τον Δούκα του Κεντ, τον Δούκα του Γκλόσεστερ, τον Πρίγκιπα Μαικλ του Κεντ και την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. Την ίδια ώρα είναι καλεσμένοι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Και είναι ν’ απορεί κανείς αφού ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μεγαλώσει με αυτά τα παιδιά.

Σίγουρα, λένε άνθρωποι του Παλατιού μετά από χρόνια ο Χάρι και η Μέγκαν θα κοιτάζουν πίσω και θα γελάνε με όλα αυτά. Όμως τώρα κανείς δεν γελάει. Το προσωπικό του Παλατιού μιλάει για το απόλυτο χάος. Και το λένε αυτό γιατί πολλοί από όσους θα συμμετάσχουν στον γάμο από το προσωπικό είναι στο σκοτάδι για όσα θα γίνουν. 140 άτομα από το προσωπικό της Βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι στις επάλξεις το Σάββατο στο Παλάτι του Γουίνδσορ αλλά ανώτατο μέλος του προσωπικού δηλώνει: «Δεν έχουμε οδηγίες για τίποτα ακόμα και δεν ξέρουμε τι θα πρέπει να κάνουμε. Κανονικά έπρεπε να είμαστε ενήμεροι μια εβδομάδα πριν όπως στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Όλες οι οδηγίες ήταν γραμμένες και τυπωμένες και μας είχαν μοιραστεί. Μέχρι τώρα δεν έχουμε στα χέρια μας τίποτα. Είναι πολύ ανησυχητικό όλο αυτό».

Επίσης, κανένα από τα βασικά μέλη της πάντα καλολαδωμένης «βασιλικής μηχανής» δεν έχει συστηθεί από κανέναν στην Μέγκαν Μαρκλ. «Πριν παντρευτεί ο Γουίλιαμ την Κέιτ την γνωρίζαμε όλοι πολύ καλά. Το ίδιο δεν ισχύει με την Μέγκαν».

Η γενική αίσθηση είναι ότι ο Χάρι τα έχει πάρει όλα πάνω του και δεν μπορεί όπως φαίνεται να σηκώσει αυτό το βαρύ φορτίο. Και εδώ φαίνεται και η ανεπάρκεια των βασιλικών συμβούλων μετά την αποχώρηση του έμπειρου γραμματέα της Βασίλισσας. Κλάρενς χάουζ και Μπάκινγχαμ έχουν μείνει εκτός… νυμφώνος και όλα τα χειρίζεται το Παλάτι του Κένσινγκτον. Δηλαδή ο Χάρι.

Φίλοι του Πρίγκιπα Καρόλου που θα φιλοξενήσει το πάρτι των 200 καλεσμένων το βράδυ του Σαββάτου στο Frogmore House λένε ότι ο Κάρολος είναι πολύ στενοχωρημένος που ο γάμος του παιδιού του έχει γίνει θέμα κακού κουτσομπολιού στα κομμωτήρια.

Με πληροφορίες από την DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις