Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Mako: Χάνει το στέμμα για να παντρευτεί τον “πρίγκιπα της θάλασσας”! [pics]

Πριγκίπισσα Mako: Χάνει το στέμμα για να παντρευτεί τον “πρίγκιπα της θάλασσας”! [pics]

Η εγγονή του αυτοκράτορα Akihito της Ιαπωνίας αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να παντρευτεί ton 25χρονο Kei Komuro.

Η 25χρονη πριγκίπισσα Mako από την Ιαπωνία θα εγκαταλείψει το βασιλικό στάτους της όταν παντρευτεί τον 25χρονο Kei Komuro που γνώρισε σε εστιατόριο και εργαζόταν σε παραλία. Ο νεαρός που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας και κάνει σκι, παίζει βιολί και μαγειρεύει πολύ καλά, ήταν συμφοιτητής της στο International Christian University στο Τόκιο.

Οι δύο νέοι συναντήθηκαν σε εστιατόριο στο Shibuya του Τόκιο πριν από 5 χρόνια, αλλά ήρθαν πιο κοντά τους τελευταίους μήνες. Ο Komuro εργαζόταν ως “πρίγκιπας της θάλασσας” για την προώθηση του τουρισμού στις παραλίες του Shonan.

Ο πατέρας και ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Mako περιμένουν να διαδεχθούν τον αυτοκράτορα Akihito μετά τον θείο της πρίγκιπα Naruhito που έχει προτεραιότητα στον θρόνο, από τη στιγμή που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν υπολογίζονται για διαδοχή στον Θρόνο του Χρυσάνθεμου.

Από τη στιγμή που η πριγκίπισσα Mako πει το πολυπόθητο ναι θα πάψει να είναι πριγκίπισσα. Ωστόσο η διαδικασία μέχρι τον γάμο θα πάρει χρόνο και θα έχει πολλά τελετουργικά όπως οι βασιλικοί γάμοι στην Ιαπωνία. Οι γονείς της βέβαια, σύμφωνα με το NHK, εγκρίνουν τον 25χρονο Komuro.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε