Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Θέλω να γράψεις αυτό το βιβλίο αφού παντρευτούν τ’ αγόρια – Η βιογραφία – φωτιά

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Θέλω να γράψεις αυτό το βιβλίο αφού παντρευτούν τ’ αγόρια – Η βιογραφία – φωτιά

Είναι μια βιογραφία που γράφεται εδώ και 25 χρόνια. Ο εκπαιδευτής φωνής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Στιούαρτ Πιρς αποκαλύπτει την εμπειρία του από τη συνεργασία με την πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας στο νέο βιβλίο «Diana the Voice of Change».

Το βιβλίο εκδόθηκε μόνο αφού ο Στιούαρτ Πιρς τήρησε τη δεκαετή υπόσχεση που είχε δώσει στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα για το πότε θα μοιραζόταν την ιστορία τους.

Η Νταϊάνα συνεργάστηκε με τον Πιρς, ο οποίος είχε πελάτες τους ηθοποιούς Μαρκ Ράιλανς και Μίνι Ντράιβερ μετά τη συνέντευξη-σταθμό στην εκπομπή «Panorama» το 1995, την ίδια συνέντευξη με τον Μάρτιν Μπασίρ που πρόσφατα ερευνήθηκε.

«Με αναζήτησε μετά από αυτή τη συνέντευξη, επειδή κοίταξε τον εαυτό της στην οθόνη και συνειδητοποίησε ότι δεν φαινόταν τόσο ισχυρή όσο ήθελε. Ένιωσε αρκετά υποτακτική» ανέφερε ο Πιρς σε δηλώσεις του στο T&C.

«Ήθελε να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να εξισορροπήσει τον ιδιωτικό εαυτό της με το δημόσιο πρόσωπό της, ώστε να μην υπάρχει αλλαγή μεταξύ των δύο, και να μπορεί να σταθεί σε ένα βήμα και να αποδώσει ό,τι έπρεπε να πει, αλλά να νιώθει καλά γι’ αυτό, να νιώθει χαλαρά, να νιώθει αυτοπεποίθηση, δύναμη και αρμονία», είπε.

«Δεν θα ήταν υπέροχο, αν όλο αυτό το έργο που έχουμε κάνει, γίνει βιβλίο;» είχε επισημάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον συγγραφέα.

«Ναι, θα ήταν υπέροχο. Δεν θα ήταν;» απάντησε ο Στιούρτ Πιρς.

«Ναι, αλλά μην το γράψεις μέχρι να παντρευτούν τα αγόρια, γιατί τότε θα εξερευνήσουν τη δική τους δύναμη στον κόσμο και θα ανακαλύψουν τη δική τους κυριαρχία» του είχε πει για τους δύο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι. «Και αυτή ήταν απλώς μια φευγαλέα δήλωση, αλλά περίμενα μέχρι τώρα» σημείωσε ο συγγραφέας, ο οποίος δεν ήθελε καταγράψει τον χρόνο του με την Νταϊάνα, αλλά μάλλον την «ουσία» της πριγκίπισσας.

«Έγραψα το βιβλίο γιατί ένιωθα ότι υπήρχε κάτι πολύτιμο να πω για την ψυχή της Νταϊάνα, τι της επέτρεψε να πυροδοτήσει τη λάμψη που έφερε στον κόσμο», πρόσθεσε.

«Ήθελα να πω ποια ήταν και να μιλήσω για την ποιότητα της ψυχής της», τόνισε.

Το βιβλίο είναι μια παρότρυνση για δράση για τις γυναίκες παντού, γιατί αρχίζει και τελειώνει με αγάπη. Παροτρύνει την καρδιά κάθε γυναίκας να αφυπνιστεί, να σηκωθεί και να θεραπεύσει κάθε εσωτερικό τραύμα, να δεσμευτεί για ενσυναίσθηση ως μια πρώτη ώθηση για τη δυνατή φωνή της αλλαγής. Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της Νταϊάνα μέσω του παραδείγματος της, κάθε γυναίκα του κόσμου να βρει τη δική της αυθεντική φωνή, εκφράζοντας το δικό της μοναδικό σκοπό, απελευθερώνοντας την αγάπη για να ξεπεράσει την εχθρότητα, αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Αυτό το βιβλίο θα σας συναρπάσει με τη μαγεία του, καθώς διαβάζετε το πώς η Νταϊάνα πέτυχε την ελευθερία από την καταπίεση, έγινε μια δύναμη απελευθέρωσης που κλόνισε κυριολεκτικά τον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το έργο θα βοηθήσει να επουλωθεί το τραύμα του θανάτου της, να εξαγνιστεί το συλλογικό ψυχικό τραύμα γύρω από τον θάνατό της και θα προφητεύσει ότι το πνεύμα της συνεχίζει να υπάρχει επικοινωνώντας με όλους μας, σημειώνεται.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις