Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεψε την παράσταση με την… “πόρτα” στους δημοσιογράφους – Video

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεψε την παράσταση με την… “πόρτα” στους δημοσιογράφους – Video

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι η τσαχπινιά της. Και η ομοιότητά της με την πρόγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Σάρλοτ κατάφερε να ξεχωρίσει και αυτή τη φορά. Το απόγευμα της Δευτέρας (09.07.2018) μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να μην ήταν παρούσα στη βάφτιση του πρίγκιπα Λουίς, τρίτου παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους, αλλά η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ την εκπροσώπησε… επάξια.

Τόσο που φρόντισε να ρίξει και πόρτα στους δημοσιογράφους, “ενημερώνοντάς” τους πως δεν είναι καλεσμένοι στη δεξίωση!

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Εσείς, δεν έρχεστε!

Μπορεί να είναι μόλις τριών ετών αλλά φαίνεται ότι την τσαχπινιά και την… ατάκα τα έχει στο “αίμα” της από τώρα. Το απόγευμα της Δευτέρας, αφού ο μικρός της αδερφός της είχε βαπτιστεί, η πριγκιπική οικογένεια βρήκε από το παρεκκλήσι στο παλάτι του Σεν Τζέιμς. Η μαμά Κέιτ κρατούσε στα χέρια της τον νεοφώτιστο.

Ο μπαμπάς Γουίλιαμ είχε αναλάβει τους άλλους δυο: από το ένα χέρι ο πρίγκιπας Τζορτζ και από το άλλο η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η οποία βγαίνοντας έριξε μια ματιά στους δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί στο παλάτι για να καλύψουν το γεγονός.

«Εσείς δεν θα έρθετε» τους είπε η μικρή πριγκίπισσα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά γύρισε το κεφαλάκι της προς την πλευρά τους για να είναι σίγουρη πως οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν… υπακούσει στην εντολή της!

Τύφλα να ‘χει η βασίλισσα Ελισάβετ

Μάλλον η Βασίλισσα Ελισάβετ νιώθει πολύ περήφανη για την δισέγγονή της. Όχι μόνο γιατί από τα τρία της χρόνια δίνει… εντολές αλλά και γιατί απέδειξε ότι έχει καλούς τρόπους.

Όταν η οικογένεια έφτασε στην εκκλησία, η τριών ετών Σάρλοτ χαιρέτισε τους… πάντες δια χειραψίας. Ανάμεσά τους ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι. Και αφού του έδωσε το χέρι της, πήρε το «μπράβο» από τον μπαμπά της.

Και φυσικά, χαιρέτισε (όπως συνηθίζει) τους δημοσιογράφους.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις