Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πριγκίπισσα της Σουηδίας: Περιμένει το τρίτο της παιδί!

πριγκίπισσα της Σουηδίας
Φωτογραφία από: Youtube

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Μαντλέν, ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. Η ανυπομονησία για… πεντάδα!

Ήδη μητέρα της πριγκίπισσας Λέονορ και του πρίγκιπα Νίκολας, η πριγκίπισσα της Σουηδίας ανακοίνωσε πως περιμένει και τρίτο παιδί.

Ο Κρις και εγώ ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι περιμένουμε παιδί. Ανυπομονούμε να γίνουμε πέντε“. Με τα λόγια αυτά η Μαντλέν της Σουηδίας αποκάλυψε στη σελίδα της στο Facebook την εγκυμοσύνη της. Η χαρμόσυνη είδηση αναρτήθηκε και στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας των Βασιλικών Ανακτόρων της Σουηδίας και στη σελίδα τους στο Facebook. Εκεί διευκρινίζεται ότι “η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας βαίνει καλώς και ο τοκετός αναμένεται τον Μάρτιο του 2018”.

Η… τρίτεκνη πριγκίπισσα της Σουηδίας

Η νεότερη κόρη του βασιλιά Κάρολου ΙΣΤ΄Γουσταύου της Σουηδίας και της βασίλισσας Σίλβια έλαμπε την περασμένη Δευτέρα στο Γκέτεμποργκ όταν εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017. ‘Αλλωστε ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει πολυμελή οικογένεια.

Η Λέονορ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 στη Νέα Υόρκη και ο Νίκολας στις 15 Ιουνίου 2015 στη Στοκχόλμη.

Το τρίτο παιδί της 35χρονης Μαντλέν και του συζύγου της, του 43χρονου βρετανο-αμερικανού τραπεζίτη Κρίστοφερ Ο’ Νιλ, θα είναι το έβδομο εγγόνι του βασιλικού ζεύγους της Σουηδίας. ‘Αλλα εγγόνια είναι η πριγκίπισσα Εστέλ και ο πρίγκιπας ‘Οσκαρ (παιδιά της 40χρονης πριγκίπισσας διαδόχου του θρόνου Βικτόρια και του 44χρονου συζύγου της Ντάνιελ) καθώς και ο πρίγκιπας Αλεξάντερ, γιος του 38χρονου πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ και της 32χρονης συζύγου του, Σοφίας Χέλκβιστ που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Σεπτέμβριο.

Δίτε το βίντεο από τον γάμο της πριγκίπισσας της Σουηδίας

Πηγή: Paris Match

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις