Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Princess Lea: Αυτό είναι το πόρισμα για το θάνατό της

Princess Lea: Αυτό είναι το πόρισμα για το θάνατό της

Η Κάρι Φίσερ λατρεύτηκε ως Πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars και βύθισε στο πένθος τους φανατικούς θαυμαστές του Πολέμου των Άστρων όταν τον περασμένη Δεκέμβριο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών. Τώρα, σχεδόν έξι μήνες μετά το θάνατό της, βγήκε το πόρισμα για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό της.

Η Princess Lea έφυγε από τη ζωή εξαιτίας υπνικής άπνοιας κι άλλων αιτιών, ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες. Ήταν 27 Δεκεμβρίου όταν η Κάρι Φίσερ, στη διάρκεια πτήσεις από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε.

Η νεκροψία έγινε στις 30 Δεκεμβρίου και τότε διαπιστώθηκε ότι η Φίσερ πέθανε από υπνική άπνοια και “άλλους απροσδιόριστους παράγοντες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Κάρι Φίσερ, εκτός από ηθοποιός ήταν δημοφιλής ως συγγραφέας και κωμικός

Η Φίσερ έπασχε επίσης από αθηροσκληρωτική καρδιοπάθεια και για μια περίοδο έκανε χρήση ναρκωτικών, αναφέρει η ανακοίνωση που όμως τονίζει ότι δεν εξακριβώθηκε αν οι παράγοντες αυτοί συνέβαλαν σημαντικά στον θάνατό της. Δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες σε σχέση με τα ευρήματα της νεκροψίας.

Η αυτοβιογραφία της με τίτλο “The Princess Diarist” κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Η Κάρι Φίσερ ήταν “παιδί” του Χόλιγουντ, καθώς ήταν η κόρη της ηθοποιού Ντέμπι Ρέινολντς και του τραγουδιστή Έντι Φίσερ.

Την επομένη ημέρα του θανάτου της Φίσερ, η Ρέινολντς που πρωταγωνίστησε σε σπουδαίες ταινίες, όπως το μιούζικαλ το “Singin’ in the Rain”, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε σε ηλικία 84 ετών. Ο Έντι Φίσερ πέθανε το 2010.

Τα απομνημονεύματά της με τίτλο “The Princess Diarist” κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της

Γεννημένη στο Μπέβερλι Χιλς, η Κάρι Φίσερ άρχισε σε ηλικία 12 ετών να εμφανίζεται στην παράσταση της μητέρας της σε νυκτερινό κέντρο του Λας Βέγκας. Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην εφηβεία της το 1975 στην κωμωδία “Shampoo”, δύο χρόνια πριν από τη μεγάλη της επιτυχία στην πρώτη ταινία της σειράς “Πόλεμος των Άστρων”.

Μετά την αγωγή απεξάρτησης από την κοκαΐνη στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, η Φίσερ έγραψε το μυθιστόρημα “Postcards from the Edge” που αναφερόταν σε μια εθισμένη στα ναρκωτικά ηθοποιό που αναγκάζεται να πάει να μείνει μαζί με τη μητέρα της. Το βιβλίο που είχε μεγάλες πωλήσεις διασκευάστηκε αργότερα για τον κινηματογράφο, με πρωταγωνίστριες τη Μέριλ Στριπ και η Σίρλεϊ Μακ Λέιν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε