Κόσμος

Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι! Συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ως "πρόβες" (για τί άραγε;) μπορούν να εκληφθούν οι πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου που "αλώνισαν" και σήμερα στο Αιγαίο, όμως αυτό είναι μια πτυχή μόνο της πολιτικής της Άγκυρας. Η άλλη, η συντήρηση κλίματος έντασης για... οποιοδήποτε "όφελος" προκύψει είναι πάγια τακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο τυφώνας Melissa απειλεί την Τζαμάικα με ανέμους 260 χιλιόμετρα την ώρα και καταστροφικές πλημμύρες
Το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ στο Μαϊάμι προειδοποίησε τους κατοίκους της Τζαμάικα να πάνε στα καταφύγιά τους και να παραμείνουν εκεί κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που θα ειναι η ισχυρότερη από το 1988
Ο τυφώνας Melissia πλησιάζει στην Τζαμάικα
Ο Τραμπ άλλαξε και το Οβάλ Γραφείο, το γέμισε με πίνακες αμερικανών προέδρων – «Κοιτάξτε πόσο όμορφο είναι»
Σε ανάρτησή του στο TruthSocial, ο Τραμπ έγραψε: «Πολλοί από αυτούς τους σπουδαίους πίνακες παλαιότερων προέδρων βρίσκονταν στα θησαυροφυλάκια για πάνω από 100 χρόνια. Τώρα είναι για να τους απολαύσουν όλοι!»
Ο Ντόναλντ Τραμπ γέμισε με πίνακες το Οβάλ Γραφείο