Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Προσπάθησε να απαγάγει υπάλληλο από drive-through καφέ, μέσα από το αυτοκίνητό του

Προσπάθησε να απαγάγει υπάλληλο από drive-through καφέ, μέσα από το αυτοκίνητό του

Θύμα επίθεσης έπεσε υπάλληλος σε drive-through καφετέρια στην Ουάσινγκτον το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Για καλή της τύχη όλα καταγράφηκαν σε βίντεο, γεγονός που συνέβαλλε να βρεθεί ο δράστης.

Ένας πελάτης, την στιγμή που η υπάλληλος του drive-through, του έδωσε τα ρέστα της παραγγελίας, επιχείρησε να την τραβήξει από το παράθυρο και να την παρασύρει στο αυτοκίνητό του. Το Αστυνομικό Τμήμα του Όμπερν δημοσίευσε το βίντεο που δείχνει την προσπάθεια απαγωγής της κοπέλας.

Η υπάλληλος στο βίντεο απλώνει το χέρι προς το αυτοκίνητο του άνδρα για να του δώσει τα ρέστα, πιθανώς από την παραγγελία του. Την στιγμή εκείνη, ο άνδρας την τραβά με δύναμη από το χέρι και εκείνη αντιστέκεται.

Οι Αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη, ο οποίος φαίνεται πως είχε μεγάλα τατουάζ. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που το πρωί της Τρίτης, η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μια σύλληψη μετά από την «απίστευτη ανταπόκριση της κοινότητας», που έκανε ο,τι μπορούσε για να βρεθεί ο ένοχος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη USA TODAY (@usatoday)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις