Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από σχεδόν έναν μήνα [vid]

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία twitter @FLOTUS

“Μαύρα” μάτια έκανε ο πλανήτης για να δει τη Μελάνια Τραμπ. Μετά από σχεδόν έναν μήνα… “εξαφάνισης” η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι ξανά… εδώ!

Οι φήμες οργίαζαν τις τελευταίες μέρες. Όχι μόνο γιατί η Μελάνια Τραμπ είχε να εμφανιστεί δημόσια από τις 10 Μαΐου. Ακολούθησε η αιφνίδια εισαγωγή της στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση στους νεφρούς. Και μετά η είδηση πως δεν θα συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ ούτε στη G7 στον Καναδά ούτε στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, στις 12 Ιουνίου.

Το βράδυ της Δευτέρας (04.06.2018), η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν έναν μήνα. Συνόδευσε τον σύζυγό της σε εκδήλωση, στο Λευκό Οίκο, προς τιμήν των οικογενειών των στρατιωτών που έπεσαν στο πεδίο των μαχών.

Φόρεσε το μαύρο φόρεμά της, κάθισε δίπλα στον σύζυγό της και ως εκεί. Το μάλλον περίεργο είναι πως εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο twitter και κάποια ερασιτεχνικά video, οι εικόνες από την πρώτη της εμφάνιση μετά από 25 μέρες είναι… μετρημένες στα δάχτυλα.

Φωτογραφία twitter @FLOTUS

Η τελευταία… εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ

Ήταν 10 Μαΐου όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έστηνε σόου για να υποδεχτεί τους τρεις Αμερικανούς που κρατούνταν στη Βόρεια Κορέα. Πήγε στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτεί και φυσικά μαζί του είχε το… όπλο του: τη Μελάνια.

Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ για 25 μέρες. Ακολούθησε η είδηση πως η Μελάνια μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση στο νεφρό. Στις 19 Μαΐου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο αλλά κανείς δεν την είχε δει. Και όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνοδεύσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ούτε στον Καναδά ούτε στη Σιγκαπούρη, άρχισε το όργιο φημών. Νέων φημών, για την ακρίβεια.

Και κάπως έτσι, η Μελάνια “αναγκάστηκε” να εμφανιστεί δημόσια. Αλλά όπως το έκανε, συντηρηθεί και τις φήμες και τις… θεωρίες συνωμοσίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις