Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πως σχολίασε ο μπαμπάς το ότι τα παιδιά του “χάλασαν” την συνέντευξή του [vid]

Πως σχολίασε ο μπαμπάς το ότι τα παιδιά του “χάλασαν” την συνέντευξή του  [vid]

Ο καθηγητής Robert Kelly είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών ή καλύτερα τα πιτσιρίκια του μιας και κατάφεραν να του κλέψουν την “δόξα”! Πρόκειται για τον καθηγητή που ενώ έδινε συνέντευξη σε live μετάδοση στο BBC είδε τα πιτσιρίκια του να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο και να κάνουν ίσως την πιο “πολυπαιγμένη χαλάστρα” όλων των εποχών.

Ο καθηγητής έδωσε συνέντευξη μαζί με την σύζυγο του, Kim Jung-A, (ναι, την κυρία που μπήκε σαν σίφουνας για να “μαζέψει” τα παιδία) στην Wall Street Journal. Φυσικά από την συνέντευξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαριτωμένα παιδιά τους.

«Είναι μια κωμωδία λαθών» εξήγησε ο ίδιος. Μάλιστα, ο καθηγητής ανέφερε ότι εκείνος φταίει γιατί δεν είχε κλειδώσει την πόρτα του δωματίου, όπως κάνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε να γράφει μία επιστολή απολογία στο BBC, ωστόσο μέσα σε 15 λεπτά, οι άνθρωποι του καναλιού επικοινώνησαν μαζί του, ζητώντας την άδεια της οικογένειας, για να προβάλουν το επίμαχο βίντεο. Εκείνοι στην αρχή αρνήθηκαν, ωστόσο στο τέλος το έδωσαν.

Το ζευγάρι τόνισε ότι δεν μάλωσε τα παιδιά γι’ αυτό που έγινε ενώ όπως ο καθηγητής είπε χαρακτηριστικά: “ήταν χαριτωμένο όλο αυτό”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε