Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πρώτη φορά τρανσέξουαλ Playmate στο Playboy

Ines Rau Playboy

Μια ιστορική κίνηση από το Playboy λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ. Κάνει για πρώτη φορά μια τρανσέξουαλ Playmate.

Στο πρώτο τεύχος του Playboy μετά τον θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, το περιοδικό επιλέγει να χρίσει Playmate Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2017 την τρανσέξουαλ Ines Rau.

Η 26χρονη Ines Rau φωτογραφίζεται ολόγυμνη, με αρκετούς θαυμαστές του περιοδικού να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την ένταξή της στο Playboy. Απειλούν μάλιστα να σταματήσουν να το αγοράζουν.


Το μοντέλο από τη Γαλλία έχει φωτογραφηθεί για το Playboy και στο παρελθόν. Ωστόσο γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανσέξουαλ με φωτογράφηση στις κεντρικές σελίδες του.

“Είμαι υπέρμαχη για όσους φοβούνται να είναι αυτοί που είναι επειδή φοβούνται ότι θα τους κρίνουν ή θα τους απορρίψουν”, δηλώνει η Ines Rau. “Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από τη διαφορετικότητά τους και να μην είναι αυτό που θέλει η κοινωνία να είναι”.

View this post on Instagram

MURDERED THAT SET TODAY

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

Το αντίο στον Χιου Χέφνερ

Το τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2017 του Playboy αποχαιρετά τον ιδρυτή του Χιου Χέφνερ με ένα ιστορικό εξώφυλλο. Κυκλοφορεί με εξώφυλλο φωτογραφία του Χιου Χέφνερ από το 1965. Η πρώτη φορά που φιλοξενείται άντρας στο εξώφυλλο χωρίς κάποιο μοντέλο στο πλευρό του.

Ο Χιου Χέφνερ ήταν 39 ετών στη φωτογραφία που κοσμεί το νέο τεύχος του Playboy. Είναι ο 11ος άντρας που βρίσκεται στο εξώφυλλο αλλά η πρώτη φορά που ένας άντρας φιγουράρει μόνος χωρίς κάποιο ημίγυμνο μοντέλο.

Ο Χιου Χέφνερ πέθανε στα 91 του χρόνια στις 27 Σεπτεμβρίου. Δύο μέρες πριν οδηγηθεί στα πιεστήρια το αρχικό τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2017. Μετά τον θάνατό του, το νέο τεύχος φιλοξενεί 6σέλιδο αφιέρωμα για τον ιδρυτή του Playboy στις πρώτες σελίδες του και άρθρο του γιου του Cooper για τον θρυλικό πατέρα του.

Χιου Χέφνερ

Πηγή: Independent, Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις