Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πρωτοχρονιά 2017: Αγάπη σε όλες τις μορφές! [pics]

Sebastian Czubachowski - Waiting for grandpa
Sebastian Czubachowski - Waiting for grandpa

Πρωτοχρονιά 2017 σήμερα, και μην ξεχνάτε να δείχνετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάθε μέρα του χρόνου. Αγάπη παντού… Η αποτύπωση του πιο όμορφου συναισθήματος θα σε κάνει να λιώσεις!

Πρωτοχρονιά 2017 σήμερα, και είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα, και κάθε μέρα του χρόνου. Η φωτογραφία ενός πιτσιρικά να περιμένει στο παράθυρο με τον σκύλο του Foxi να επιστρέψει ο παππούς του ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό του eHarmony “Love Captured”. “Όταν έμαθα ότι κέρδισα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου έφτιαξε την ημέρα. Αισθάνομαι την απήχηση που έχει αυτή η φωτογραφία. Σε κάνει να σκέφτεσαι την ιστορία πίσω από την εικόνα. Βοηθά που είναι μια τόσο χαριτωμένη σκηνή”, σημείωσε ο 31χρονος Sebastian Czubachowksi, θείος του πιτσιρικά Kajetan, που τράβηξε τη φωτογραφία τον Ιανουάριο.

Η επιτροπή έκρινε τις φωτογραφίες βάσει 3 κριτηρίων. Δημιουργικότητα, ποιότητα και γοητεία και αυτές είναι οι 10 κορυφαίες συμμετοχές του διαγωνισμού “Love Captured”.

Marcel Grabowski - Dance Me to the End of Love

Hannah Merrett - Mother and Daughter

Rosie Hunt - Timeless Love

Steven Bailey - Nicki and Daryl’s Big Day

Vivek Kumar - H2

Sanket Khuntale - The Warmth

Ella Penn - Love is the Journey

Paul Twibell - Love Locks Forever

Kirstie Taylor - The Kiss

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε