Κόσμος

Ψαράς κοίταξε στην θάλασσα και αυτό που αντίκρισε δεν ήταν κούκλα!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς στη Νέα Ζηλανδία όταν είδε κάτι που έμοιαζε με κούκλα να επιπλέει στη θάλασσα, γράφουν οι τοπικές εφημερίδες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Νόμιζα ότι ήταν κούκλα”, είπε ο Γκας Χατ αναφερόμενος σε ένα αγοράκι 1,5 έτους που επέπλεε στο νερό. Μιλώντας στην εφημερίδα Whakatane Beacon, περιέγραψε αυτό που έγινε την 26η Οκτωβρίου κοντά σε παραλία της Ακτής Πλέντι, στο Βόρειο Νησί, την ώρα που ετοιμαζόταν να αρχίσει το ψάρεμα.

“Άπλωσα τα χέρια μου, το έπιασα από το μπράτσο και ακόμη και εκείνη την ώρα, πίστευα ότι ήταν μια κούκλα”, διηγήθηκε. “Το πρόσωπό του ήταν σαν από πορσελάνη, με τα κοντά μαλλάκια του απλωμένα πάνω στο πρόσωπό του, αλλά έβγαλε μια κραυγούλα και είπα ‘Ω Θεέ μου, είναι ένα μωρό και είναι ζωντανό'”.

Το μωρό είχε ξεφύγει από την προσοχή των γονιών του που είχαν κατασκηνώσει σε κάμπινγκ κοντά στη θάλασσα. Αφού άνοιξε τη σκηνή την ώρα που οι γονείς του κοιμόντουσαν, έφυγε προς τη θάλασσα, όπου το παρέσυρε το ρεύμα.

Ο Χατ είχε αποφασίσει εκείνη την ημέρα να ψαρέψει καμιά εκατοστή μέτρα πιο μακριά από εκεί που ψαρεύει συνήθως.

“Επέπλεε κανονικά. Αν δεν ήμουνα εκεί ή είχα πάει ένα λεπτό αργότερα, δεν θα το είχα δει”, συνέχισε ο ψαράς. “Ήταν πολύ τυχερό, δεν ήταν η ώρα του να φύγει”, πρόσθεσε.

Όταν ενημερώθηκαν, οι γονείς του μικρού έτρεξαν στην υποδοχή της κατασκήνωσης. Η μητέρα του, η Τζέσικα Γουάιτ, εξήγησε στο site Stuff, ότι ο γιος της “είχε μελανιάσει, ήταν παγωμένος και φαινόταν πιο μικρός απ’ό,τι συνήθως”.

Ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης που είναι επιφορτισμένη με την προώθηση της ασφάλειας στα ποτάμια, τις λίμνες και τις παραλίες, Water Safety New Zealand, δήλωσε στο AFP ότι πρόκειται “περισσότερο για θαύμα” και κάλεσε τους γονείς να επαγρυπνούν.

Το 2017, επτά παιδιά προσχολικής ηλικίας πνίγηκαν, όπως και τρία παιδιά κάτω των πέντε ετών από την αρχή της φετινής χρονιάς. “Χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να πνιγεί ένα παιδί”, προειδοποίησε. Η ασφάλεια των μικρών “απαιτεί την προσοχή των ενηλίκων ανά πάσα ώρα και στιγμή”.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Independent: Βρετανία και Ισραήλ σε διπλωματική διαμάχη – Ο λόγος που οι άλλοτε ιστορικοί σύμμαχοι «τα έσπασαν» για τον εποικισμό της Δυτικής Όχθης
Πώς από τον καθοριστικό ρόλο της Βρετανίας στην δημιουργία του Ισραήλ, το Λονδίνο πήρε την απόφαση να επιβάλει κυρώσεις στο σχέδιο επέκτασης του Τελ Αβίβ στην Δυτική Όχθη
Το βρετανικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ που έκλεινε ως αντίδραση στις εμπορικές κυρώσεις που επέβαλε η Βρετανία κατά των ισραηλινών οικισμών στην Δυτική Όχθη
Άγρια επεισόδια στην Αλβανία: Συγκρούσεις έξω από το κοινοβούλιο, στο περιθώριο διαδήλωσης κατά του τουριστικού σχεδίου της οικογένειας Τραμπ
Εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις εισόδους του κοινοβουλίου και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό
REUTERS
Φρίκη στη Βρετανία: Στη φυλακή Νιγηριανός για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 19χρονης – «Χόρτασες αρκετά, κάποιος όμορφος σε βίασε»
Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή κοπέλα εξήγησε την φρίκη που βίωσε στα χέρια του 24χρονου Γκιφτ Ολαντέλε, ο οποίος αφού την βίασε την απείλησε «ότι θα την βρει» αν μιλούσε στην αστυνομία
istock